ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1320 článků a 35 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Nezařazeno
neniobr.jpg

Liší se hračky pro kluky a hračky pro holky?

Přemýšlely jste někdy nad tím, proč se tak liší hračky pro kluky a hračky pro holky? Hračky pro nejmenší jsou cca do 3 let věku dítěte. Tyto hračky pro nejmenší jsou pro kluky i holky většinou stejné. Jedná se o nejrůznější chrastítka, kousadla, odrážedla, chodítka, jednodušší stavebnice atd. Pro starší děti se již hračky i dost výrazně liší. Od tohoto věku již většinou vybíráme specifické hračky pro kluky a specifické hračky pro holky. No spíše si hračky již vybírají samy děti. Přesně vědí jaká ta jejich vysněná hračka má být a co vše má umět. Holky si vybírají spíše panenky, kočárky, kuchyňky, hračky pro krásu a kosmetické hračky. Naproti tomu kluci upřednostňují jako hračky modely aut, roboty, různé transformers, vojenské hračky a nářadí. Tento rozdílný výběr hraček ale neplatí například u stavebnic, u hraček k vodě a sportovních potřeb. I když je pravda, že kolo pro kluka a kolo pro holku se asi bude lišit barvou, stále je to stejné kolo. Stejně tak kreativní hračky pro kluky a kreativní hračky pro děvčata jsou naprosto stejné. To samé platí i pro stavebnice a interaktivní hračky. V našem obchodě naleznete hračky pro všechny věkové skupiny zařazené do přehledných kategorií. Stačí jen navštívit náš obchod www.limpopo.cz a vybrat si.



autor: urbis
vytvořeno - 11.8.2012
Počet shlédnutí: 5552

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz