ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1320 článků a 35 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Nezařazeno
neniobr.jpg

Důležitost kreativních hraček a stavebnic pro rozvoj dítěte.

Chcete pořídit hračku pro Vaše dítě která by nebyla nudná a současně by něco Vaše dítě naučila? Z hlediska rozvoje dítěte jsou nejlepší hračky tvárné. Tedy ty, které rozvíjí představivost dítěte a jeho kreativitu. Jedná se o hračky z papíru, plastelíny, formely atd. V našem obchodě je naleznete pod označením kreativní hračky. Po tvárných hračkách jsou z hlediska rozvoje dítěte nejdůležitější stavebnice s různými druhy zámků. Stavebnice udrží složený tvar a dítě při stavbě rozvíjí představivost a logiku. Nejznámější dětské hračky v této kategorii jsou jistě stavebnice Lego. Stavebnice Lego jsou variabilní podle věkových kategorií dítěte. Do této kategorie patří i české stavebnice pro menší děti Cheva a pro dospělejší stavebnice Merkur. Stavebnice Merkur je již tak technicky vyspělá, že například první kontaktní čočky profesor Wichterle vytvořil právě na stavebnici Merkur. Především u těchto stavebnicových hraček platí, že pokud je dítěti věnována péče s předvedením různých možností tvorby, dokáže se dítě brzy účelně zabavit samo. Základní poznatky získané hrou dokáže dítě používat v dalších podobných činnostech. Kreativní hračky zkrátka nejsou jen obyčejné hračky pro děti. Kreativní hračky a stavebnice jsou důležité pro rozvoj představivosti, kreativity, logiky a motorických funkcí každého dítěte.



autor: urbis
vytvořeno - 11.8.2012
Počet shlédnutí: 5412

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz