ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Obchod
neniobr.jpg

Folilaser a Foliactive – nejúčinnější kombinace proti padání vlasů

 

Víte co mají společného přípravky Folilaser a Foliactive? Folilaser je laserový hřeben nové generace pro zastavení padání vlasů a nastartování růstu vlasů. Foliactive je přírodní doplněk stravy vyživující vlasové kořínky a podporující růst vlasů. Společná kombinace hřebenu Folilaser a doplňků stravy Foliactive je nepřekonatelná v boji proti padání vlasů.
Nyní si představíme oba přípravky podrobněji. Čím je výjimečný vlasový hřeben Folilaser? Laserový hřeben Folilaser je jedinečný spojením vibrací s vylepšenou technologií laseru. Jemné vibrace stimulují krevní oběh ve vlasové pokožce a laser pronikne až ke kořínkům vlasů a stimule tak růst vlasů. Působením laserového hřebene Folilaser dosáhnete prokrvení pokožky a současně stimulace vlasových kořínků, nejlepší metoda jak zabránit vypadávání vlasů a nastartovat jejich růst.
Přírodní doplněk stravy Foliactive přispívá k výživě vlasů. Dodává se ve dvou základních formách. První ve formě tablet a druhý ve formě spreje. Unikátní je kombinace tablet a spreje zaručující ochranu jak již narostlým vlasům, tak vyživující i rostoucí vlasy. Pro nejlepší výsledek je ideální kombinace přípravků Folilaser a Foliactive. Na našich stránkách dabroma.cz naleznete výhodné balíčky pro zakoupení obou těchto přípravků a podání vlasů může být již jen minulostí.



autor: Pavlaaa
vytvořeno - 7.11.2012
Počet shlédnutí: 7106

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz