ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Průmysl
1158.jpg

Článek popisuje nejnovější trendy v oblasti měřících přístrojů v průmyslu a ve stavebnictví.

Firmy z oblasti průmyslu a stavebnictví často řeší, jaký měřicí přístroj bude vhodné zvolit pro daný případ. Skutečnost je ovšem taková, že pro každou kontrolovanou součástku je vhodný jiný typ přístroje. Nejnovější vymožeností trhu jsou tzv. 3D měřicí přístroje. V tomto článku se pokusíme odhalit, čemu je potřeba věnovat největší pozornost.

K měření a ověřování součástí, výrobků nebo potrubí je velmi vhodnou volbou Measuring arm (MetroArm). Jedná se o přístroj, který nahrazuje klasická měřící ramena a je založen na metodě snímání měřícího světelného pera kamerou. Měřící rameno MetroArm nabízí možnosti měření pomocí articulated arm bez běžných limitů a omezení. Jeho přesnost, efektivita a spolehlivost plní všechny náročné požadavky na měření a proto je dnes běžnou součástí automobilek, loděnic, energetického a těžkého průmyslu.

Pro přesné třírozměrné optické měření součástek pomocí analýzy obrazu snímaného CCD kamerou slouží multisenzorové měřicí přístroje Micro-Vu. Tyto přístroje se vyrábějí ve třech provedeních.
SOL – ruční, VERTEX – automatické stolní, EXCEL – automatické portálové. Vzhledem k jejich špičkové přesnosti a spolehlivosti jsou ideální pro použití v laboratořích i ve výrobě.

METRONOR je vhodný měřicí přístroj pro měření rozměrných odlitků, svařenců, ale také svařovaných přípravků, výrobních linek. Vyrábí se dvou provedení METRONOR DUO a METRONOR SOLO.

Před samotným výběrem měřicího přístroje je vždy nutné identifikovat typ součástek, které nejlépe charakterizují vaši produkci.

Firma DEOM slouží metrologii již 19 let a má v tomto oboru mnoho zkušeností. Přijďte si k nám pro radu.

Více informací získáte na www.deom.cz.



autor: itsluzby.cz
vytvořeno - 16.5.2013
Počet shlédnutí: 3543

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz