ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Nezařazeno
neniobr.jpg

První laserový hřeben druhé generace!

Co odlišuje laserový hřeben Folilaser od konkurence? Především je to technologická pokročilost, komplexnost péče a k tomu i dobrá cena. To jsou důvody, proč je hřeben Folilaser nazýván hřebenem druhé generace. Padání vlasů je již minulostí! Dovolte nám představit vylepšenou verzi podrobněji. Na první pohled Vás jistě zaujme perfektní ergonomie vlasového hřebenu Folilaser. Dokonale padne do ruky a jednoduše umožňuje ovládat a nastavovat vibrace. Pouhým stlačením tlačítkem můžete aktivovat vibrační mód, díky němuž zoubky vibrují a vytvářejí tak stimulaci krevního oběhu ve vlasové pokožce. Vibrace spojené s vylepšenou technologií laseru jsou jedním z velkých konkurenčních výhod hřebenu Folilaser oproti konkurenci. Kombinací obou dosáhnete výrazně lepších výsledků a zamezíte vypadávání vlasů a nastartujete růst nových vlasů. Laserový hřeben Folilaser umožňuje i snadnou výměnu zoubků. Nejen že si můžete vybírat a dle potřeby měnit tvrdost zoubků, ale výrazně se tím usnadní čistění a údržba hřebenu. V případě ztráty, nebo poškození si je jednoduše můžete dokoupit. Veškeré novinky u druhé generace laserového hřebenu Folilaser jsou jen z jednoho důvodu. Ten důvod je nastartovat růst vlasů! Žádné vylepšení a modernizace není bezúčelná! Další konkurenční výhodou a ne nezajímavou je i cena. Oproti konkurenčním výrobkům ušetříte pěkných pár tisíc. A to vůbec nemluvím o akcích, které se pravidelně konají na našich stránkách http://www.vlasovaterapie.eu. Vyplatí se sledovat naše stránky.



autor: urbis
vytvořeno - 22.6.2012
Počet shlédnutí: 3373

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz