ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

Jsou obývací stěny stále in?

Obývací pokoj je místo trávení volného času, sledování televize a scházení se se známými a přáteli a obývací stěna byla dlouhá léta neodmyslitelnou součástí obývacích pokojů. Dříve byl výběr poněkud omezený, tak se i naše obývací pokoje podobaly pomalu jak vejce vejci. Tomuto unifikovanému a ne zcela kvalitnímu nábytku již naštěstí odzvonilo. Takovéto obývací stěny rozhodně již nejsou in. Pokud se zákazník rozhodne pro pořízení obývací stěny, tak se jisté formě uniformity neubrání ani dnes. Představy co by měly obývací stěny obsahovat se moc neliší. Naštěstí jsou dnešní výrobky daleko rozmanitější. Je brán velký zřetel na praktičnost, ale nezapomíná se ani na dobré designové zpracování. Také materiály z nichž jsou obývací stěny vyráběny se vyvíjejí. Povrchové opracování a moderní technologie umožňují i dříve nepředstavitelné tvarové a barevné kombinace. Námi nabízené obývací stěny jsou vyráběny z různých materiálů, a jsou nabízeny v široké barevné škále. Materiály jako lamino, dýha a masív jsou nejen hezké na pohled, ale jsou i nenáročné na údržbu. V naší nabídce najdete kvalitní moderní obývací stěny různých velikostí a barevných kombinací. Od těch menších až po rozsáhlé sestavy, zkrátka každý si u nás vybere.



autor: urbis
vytvořeno - 22.6.2012
Počet shlédnutí: 5547

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz