ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

Hračky pro nejmenší, pro holky i pro kluky

Internetový obchod www.limpopo.cz nabízí výběr z tisíců hraček pro děti všech věkových kategorií. Naleznete zde jak hračky pro nejmenší, tak hračky pro kluky i hračky pro holky. Vše na jednom místě, vše v přehledných kategoriích. Určitě si vyberete tu pravou hračku pro vaše dítě. Velké plus je i nízké poštovné. Když se řekne hračky pro děvčata, tak si většina lidí představí panenky. Nabídka panenek pro holčičky je u nás vskutku veliká. Panenky Bárbie, Chou Chou, Baby born, Baby Annabel až po panenky Walt Disney a látkové panenky. Velký výběr je i u hraček Hello Kitty, Filly koníčci, Little Pet Shop, My Little Pony. Nezapomínáme také na dívčí sety a kosmetiku, vše pro domácnost jako jsou kuchyňky a jejich vybavení a mnohé další. Pokud hledáte hračky pro kluky, tak hledáte především autíčka a modely všeho druhu. Těch je také v nabídce nejvíce. Ať už modelů závodních aut, vojenských až po modely RC, tedy na dálkové ovládání. Velice oblíbení jsou různí transformers a roboti, predators až po nářadí pro kluky. Nezapomínáme ani na hračky na ven, k vodě, hračky kreativní a interaktivní. Tyto se hodí stejně jak pro kluky, tak i pro holky. Velký výběr je i v kategorii puzzle, skládanek a společenských her. Nákupem v našem obchodě potěšíte nejen své dítě, ale i ostatní členy rodiny.



autor: urbis
vytvořeno - 2.7.2012
Počet shlédnutí: 4522

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz