ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

 

K nejčastějším obchodním aktivitám zákazníků českých eshopů patří nákup oblečení. Co do počtu transakcí se nákupy oblečení a módy vyrovnají nákupům spotřební elektroniky. Zatímco prodeje elektroniky stagnují nebo klesají, naopak nákupy oblečení – fashion rostou. V segmentu oblečení přibývají nové eshopy a největší virtuální hypermarkety rozšiřují sortiment právě v segmentu fashion.

Zákazník si při výběru oblečení na internetu klade otázky typu: jaká je látka na omak, zda je materiál příjemný, jaká je kvalita ušití, zda mu bude sedět střih a velikost, jak mu bude oblečení slušet... Prodejce se naopak snaží co nejlépe popsat nabízené zboží a jeho kvality. Nicméně se obě strany musí nejčastěji spokojit pouze s obrázky a slovním popisem.

Kam se tedy bude ubírat dnes moderní nakupování „módy“ na internetu? Budeme pro nedostatek informací a přesvědčení o kvalitě oblečení kupovat pouze levné kousky za pár stovek, trička a spodní prádlo z Asie nebo lačnit po výprodejových akcích (rádoby) světových značek s minimálně 50 % slevou?

V internetovém obchodě s pánskými košilemi a kravatami SmartMen.cz jsme přesvědčeni, že má smysl požadovat po našich dodavatelích vysokou kvalitu látek, materiálů a zpracování výrobků. Za výrobky značky SmartMen a za další nabízené oblečení a doplňky na eshopu www.smartmen.czručíme.

Jsme si vědomi rizika nákupu oblečení na dálku. Chápeme, že vybraná velikost nebo střih oblečení nemusí vždy padnout, že zboží vypadá ve skutečnosti trochu jinak, než si zákazník představoval. Často kupujeme oblečení jako dárky a potřebujeme delší čas k vyzkoušení. Zákazník má právo si nákup jednoduše rozmyslet.

SmartMen.cz respektuje Vaše přání spojená s nákupem oblečení a doplňků a ke každé objednávce nabízí prodloužení zákonné lhůty na odstoupení od kupní smlouvy bez udání důvodu ze 14 dnů na 30 dnů od převzetí zásilky zákazníkem. Na důvody vrácení nebo výměny zboží se neptáme. Pouze požadujeme, aby vracené zboží bylo nenošené. Oblečení lze samozřejmě vyzkoušet. Obchod SmartMen.cz vyplatí fakturovanou částku, tj. včetně poštovného, během 10 dnů.

Věříme, že prodloužení lhůty na rozmyšlenou na 30 dnů zvýší Vaší spokojenost s nakupováním na SmartMen.cz a zvýší Váš komfort nakupování na internetu.



autor: smartmen
vytvořeno - 23.9.2012
Počet shlédnutí: 1518

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz