ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Auto Moto
neniobr.jpg

Hospodářská komora ČR ocenila WITTE Automotive v Nejdku

Hospodářská komora ČR ve středu 10.října 2012 vyhlásila výsledky 2.ročníku soutěže „Český PATRON“. Titul „Nejlepšího zaměstnavatele“ a absolutní prvenství za rok 2011 přiřkla odborná porota za významné počiny v oblasti inovací produktů a technologií, za dlouhodobou podporu školství, sportovních aktivit a dopravní výchovy dětí a mládeže společnosti WITTE Automotive v Nejdku. 

 

„Posláním soutěže je podpora podnikatelů na území České republiky. Cílem je vyzdvihnout a veřejně prezentovat ty podnikatele, kteří se za rok 2011 mohou pochlubit výrazným úspěchem v dané kategorii. Soutěž ukáže na autentických příkladech z praxe nové způsoby a cesty, jak realizovat finanční úspory, jak najít nové příležitosti na trhu, jak se prosadit, jak svůj produkt nabídnout zákazníkům, jak inovovat produkty či služby, nebo jak nalézt nové finanční zdroje či partnery,“ objasnil hlavní myšlenky soutěže prezident Hospodářské komory ČR Petr Kužel.

 

Na slavnostním večeru v Praze zaznělo, že oceněny byly firmy, které nepláčí, ale na svých výsledcích tvrdě pracují. Po druhé příčce v anketě „Zaměstnavatel regionu“ jsme potvrdili správný kurz ve vývoji našich produktů a v rozvoji a vzdělávání zaměstnanců. Jako 2.největší zaměstnavatel cítíme zodpovědnost za náš region. Dobrým patronem musí být firma, ale především lidé uvnitř, kteří přinášejí nápady na technická řešení. Hledají cesty, jak pomáhat například školám či dalším subjektům. V letošním pro WITTE Automotive jubilejním roce je titul „Český PATRON“ poděkováním pro všechny bývalé i současné spolupracovníky,“ říká Ing. Milan Kohout, vedoucí personálního týmu WITTE Automotive v Nejdku.

 

 

Výsledky v pěti základních kategoriích – zde:

http://cesky-patron.cz/vysledky-souteze-cesky-patron-2011/



autor: witte
vytvořeno - 12.10.2012
Počet shlédnutí: 1388

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz