ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Auto Moto
neniobr.jpg

WITTE Registrační odpoledne v Komunitním centru Pernink 8.listopadu od 16 hodin

Stačí jen málo: dobrá spolupráce mezi obecními úřady a firmou. Na čtvrtek 8.listopadu od 16hodinje připravena v Komunitním centru Perninkprvní z externích prezentací „Vítejte ve WITTE“. Cílem akce je pomoci lidem zorientovat se v pracovních nabídkách, aniž by museli kamkoliv cestovat.

 

„Jako druhý největší zaměstnavatel pravidelně informujeme obecní a městské úřady o nabídce pracovních míst ve WITTE týmech. Do Nejdku na firemní registrační den se z horských městeček ne vždy lidé dostanou. V roce 2008 poprvé vyjeli WITTE personalisté za zájemci. Letos jsme s trojicí obecních úřadů Pernink, Abertamy a Horní Blatná zkoordinovali vše na jeden termín, právě na 8.listopad,“ říká Ing. Milan Kohout, vedoucí personálního týmu.

 

Občané se seznámí s WITTE Automotive v Nejdku, protože znát budoucího zaměstnavatele je základ. Ukázky výrobků stejně jako historie a představení jednotlivých WITTE týmů budou součástí programu. Dále se zájemci dozvědí, které profese jsou aktuálně volné a jaké požadavky jsou na ně kladeny. K dispozici bude také testovací pracoviště, kde si vyzkoušejí svoji zručnost.

 

Aktivní je spolupráce nejen s obecním úřadem, WITTE Automotive v Nejdku jedná o prezentacích s místní školou v rámci předmětu „Volba povolání“. Od června 2012 se žáci a žákyně 9.tříd z celého Karlovarského kraje při prezentaci na Úřadu práce v Karlových Varech mimo jiné  zábavnou formou dozvídají více o technických profesích. První ovoce konkrétní spolupráce mezi Úřadem práce Karlovy Vary a nejdeckým výrobcem zamykacích systémů by mohl program přinést  v nárůstu počtu přihlášek na střední technické školy již v únoru 2013.



autor: witte
vytvořeno - 3.11.2012
Počet shlédnutí: 1503

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz