ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
1535.jpg

Dýchací ústrojí mohou ohrožovat netoxické i toxické látky, prach nebo kapalné aerosoly i mikroorganismy a viry. Ochranu lze zajistit správně zvoleným respirátorem neboli filtrační polomaskou.
1529.jpg

Ochranná přilba uvex perfexxion splňuje současně stejné ochranné normy jako průmyslové, horolezecké a cyklistické přilby – a díky optimální klimatizaci a komfortnímu usazení se obzvlášť příjemně nosí.
1526.jpg

Zákoník práce stanovuje, že povinností zaměstnavatele je vybavit zaměstnance potřebnými osobními ochrannými pracovními prostředky. OOPP musí být certifikované a v příslušné velikosti pro konkrétního zaměstnance.
1520.jpg

Značka uvex nabízí zcela novou generaci ochranných brýlí pro svářeče. V široké nabídce jsou brýle různých stupňů ochrany i různých tvarů.
neniobr.jpg

Zrak patří k nejdůležitějším lidským smyslům. Je proto velice důležité v případě rizik oči chránit vhodnými brýlemi. Oči ohrožují různá nebezpečí, a proto je nutné používat opravdu správné ochranné brýle.
1508.jpg

Pro zaměstnavatele leckdy bývá těžké přimět zaměstnance, aby důsledně používali přidělené ochranné pracovní pomůcky. Nejčastěji se pracovníci vymlouvají, že přidělené OOPP jsou nepohodlné a omezují je v práci.
1501.jpg

Každodenní namáhání našeho sluchu může vést až k nedoslýchavosti způsobené hlukem. Hluk navíc představuje stres pro celý lidský organismus. Základní ochranou sluchu jsou ušní zátky.
neniobr.jpg

Značka uvex nabízí širokou škálu rukavic, které uživatele maximálně chrání před mechanickými riziky i před dalšími riziky.
1495.jpg

Ochranné pracovní brýle uvex ve sportovním designu a s atraktivním vzhledem dokonale chrání oči a zrak, neomezují při práci a perfektně sedí na každém obličeji. Všechny brýle uvex Vás dokonale chrání proti UV záření.
1482.jpg

V současné době nejen pracovníci ve výrobě a ve zdravotnictví musí dlouhodobě používat respirátory. Ne všechny respirátory jsou ale pohodlné a některé dokonce omezují uživatele.

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz