ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1326 článků a 26 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Průmysl
1555.png

Rukavice uvex u-chem 3500 jsou ideální pro manipulaci s mnoha různými chemikáliemi. Díky celoplošné povrchové úpravě chloroprenem a NBR vzniká vysoká odolnost a bezpečnost úchopu.

Rukavice u-chem 3500 jsou velice flexibilní rukavice s manžetou, které umožňující bezpečný úchop i v mokrém a olejnatém prostředí. Vyznačují se vynikající odolností vůči acetonu, čisticím prostředkům, lepidlům i rozpouštědlům. Bezešvá bavlněná podšívka zajišťuje velmi vysoké pohodlí při nošení.

Rukavice u-chem 3500 jsou ideální ochranou při manipulaci s výrobky v galvanizovnách a zajišťují bezpečný úchop teplých a vlhkých obrobků. Bezpečně chrání při manipulaci s univerzálními ředidly, lepidly, rozpouštědly, při práci v lakovnách i při likvidaci odpadů.

Společnost uvex si je vědoma, že pouze dokonale padnoucí osobní ochranné pracovní prostředky neomezují zaměstnance při práci. Proto rukavice u-chem 3500 vyrábí v široké škále velikostí a  umožňuje tak výběr vhodných rukavic pro každého pracovníka.

Kompletní sortiment OOPP značky uvex včetně rukavic u-chem 3500 dodává na český trh společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

https://www.uvex-safety.cz/

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/7899/ochranne-rukavice-odolne-proti-chemikaliim-uvex-u-chem-3500/



autor: ANERI
vytvořeno - 17.2.2023
Počet shlédnutí: 49

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz