ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
1123.JPG

Rodinný dům do milionu i stavbu domu na klíč do 2 milionu. Vše je s nasimi domy levně možné. A to vše nejen levně, ale také kvalitně a včas.

Dům na klíč

V rámci naší široké stavební činnosti provádíme kompletní výstavbu novostaveb – dům na klíč. Ukázku typových domů z naší nabídky nazlene na stránkách Dům Levně .

Vyřešíme vše od projektu až po kolaudaci

Našim zákazníkům nabízíme kompletní zajištění jejich nového bydlení tak, aby se v podstatě nemuseli o vůbec nic starat a celá stavba proběhla naprosto bezproblémově, za předem známých a přijatelných finančním podmínek, s použitím efektivních a kvalitních materiálů, přičemž dbáme na to, aby se zákazníci mohli co nejvíce seberealizovat a přenést do budoucího bydlení všechny svoje představy.

-  projekt rodinného domu na míru nebo typový z katalogu

-  kalkulace a podrobný položkový rozpočet součástí smlouvy

-  vyřízení stavebního povolení

Vše začíná projektem. Na základě požadavků zákazníka připravíme takový projekt, který mu vyhovuje. Přidáme svoje zkušenosti a umíme navrhnout praktická vylepšení či rozvržení místností s ohledem na pohodlnost bydlení i na efektivní vytápění apod. Můžeme se držet tradičních ověřených konstukcí domů, ale umíme vám navrhnout i nové, moderně pojaté praktické domy.

Nebráníme se samozřejme ani tomu, pokud si přinesete i vlastní návrh. V takových případech naši zkušení projektanti dovedou ještě upozornit na další možná vylepšení v rámci vašeho již hotového produktu. Někdy totiž zákazníci sice donesou krásné sériové projekty, ale pro maximální užitnost celé stavby v daném terénu rádi doporučíme úpravy tak, abyste měli doma dostatek příjemného slunečního světla, aby dům byl orientován na správnou světovou stranu a nefoukalo vám do míst, kam to není vhodné, abyste měli pěkný rozhled po okolí apod.



autor: Lucie Šnajdrová
vytvořeno - 26.1.2013
Počet shlédnutí: 1777

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz