ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Auto Moto
neniobr.jpg

WITTE Automotive v Nejdku registruje studenty na praxe a letní brigády od 1.února do 26.května.

1.února zahájí WITTE Automotive v Nejdku registrace na letní brigády pro studentky a studenty  středních a vysokých škol. Druhý největší zaměstnavatel v Karlovarském kraji již v květnu2013  nabídne dvoutýdenní praxe vybraným studentům partnerských škol.

 

„Každoročně nás s žádostí osloví přes dvě stovky zájemců z řad studentů. Na některé pozice, a to i pro neplacené praxe, se nám osvědčila výběrová řízení. Někteří studenti si poprvé v životě otestují svoji konkurenceschopnost na trhu práce. V roce 2012 se to týkalo mladých logistiků z partnerské SOŠ Dalovice. Naše doporučení jsou jasná: registrujte se včas, zašlete Váš dotazník elektronicky a buďte připraveni zodpovědět doplňující otázky WITTE personalistů na telefonu nebo emailem,“ radí Mgr. Martina Poštová, tisková mluvčí společnosti. „Krok za krokem na praxích, letních či celoročních brigádách získávají studenti zkušenosti, poznávají procesy a nové technologie, ale učí se mimo jiné zodpovědnosti vůči týmu. Výchova budoucích zaměstnanců prostřednictvím dlouhodobé spolupráce s partnerskými nejen technickými školami je tou správnou a nejekonomičtější cestou,“ doplňuje Poštová.

 

Studenti mohou zasílat přihlášky od 1.února do 26.května 2013 na emailovou adresu: student@witte-automotive.cz. Vyrozumění o (ne)přijetí obdrží všichni uchazeči/-čky v prvním červnovém týdnu. Počty přijatých studentů se řídí požadavky jednotlivých výrobních týmů stejně jako například týmu konstrukce, zkušebny nebo interní dopravy. V průměru nalezne ve WITTE Automotive každoročně uplatnění pět desítek studentů SŠ a VŠ. A ti, u kterých vládne oboustranná spokojenost, se vracejí a postupují ve WITTE profesním žebříčku technických pozic dál.



autor: witte
vytvořeno - 28.1.2013
Počet shlédnutí: 1445

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz