ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
1153.jpg

Nevíte jaké čerpadlo na zahradu si vybrat? Vše zaleží, k jakému účelu čerpadlo budete potřebovat: k zavlažování, zásobování užitkovou vodou nebo odčerpávání čisté nebo špinavé vody.

Odčerpávání vody

K odčerpání vody z jezírek, sklepů nebo bazénů používejte ponorná čerpadla. Podle stupně znečištění vody je potřeba zvolit čerpadla na čistou nebo špinavou vodu.

Zavlažování

K zavlažování zahrady ze studní, jezírek nebo cisteren použijte zahradní čerpadlo. K čerpání z dešťových nádrží používejte sudové čerpadlo. Pro hluboké studny oproti tomu ponorné tlakové čerpadlo.

Zásobování domácností vodou

K plně automatickému zásobování domácností užitkovou vodou, např. pro praní nebo splachování na WC. Pokud chcete použít Vaše čerpadlo jako zahradní, zakupte si domácí automat, jinak používejte domácí vodárnu.


Ponorná kalová čerpadla
Plynule nastavitelné hladinové čidlo reaguje okamžitě na kontakt s vodou a uvádí do chodu výkonné čerpadlo, které vyčerpá až 18.000 litrů za hodinu. Kalová čerpadlajsou určena pro silně znečištěnou vodu (bahno, hrudky hlíny, výkaly s částečkami do průměru 30 mm).

Ponorná čerpadla na čistou vodu
Reagují sama na kontakt s vodou a odčerpají vodu až do 1mm. Předfiltr z ušlechtilé oceli zadrží hrubé nečistoty. Ponorná čerpadla jsouurčena k vyčerpávání nebo přečerpávání rybníků, sklepů, prádelen a plaveckých bazénů. Čerpadlo stojí při práci ve vodě. 

Ponorná tlaková čerpadla
Vlastní studní, spodní nebo pramenitou vodou můžete při zavlažování zahrady ušetřit drahou pitnou vodu. Ponorná tlaková čerpadla jsou určena k čerpání vody z pramenů, studní a spodních vod. Jsou určena pro úzké až velmi úzké šachtice a pro velké hloubky. Čerpadla jsou ponořena do vody. Předností těchto čerpadel je vysoký tlak a velmi úzké provedení.

Sudová čerpadla
Díky inovačním sudovým čerpadlům je možné zahrady zavlažovat pohodlně a za výhodných nákladů dešťovou vodou bohatou na živiny bez zvedání těžkých zahradních konví, bez dalších nákladů za drahou pitnou vodu.

Zahradní čerpadla
Jsou určena k čerpání vody z jámy, rybníka apod., a nabízí například programovatelnou funkci plně automatického zavlažování velkých ploch. Zahradní čerpadla stojí v suchu a sání probíhá pomocí sací hadice. Disponují rychlostí průtoku, vysokým tlakem, nízkou hmotností a minimální hlučností.

Alternativou vysoké spotřeby drahé pitné vody je používání užitkové vody v pračce, na WC a na zahradě pomoci domácích vodních automatů nebo vodáren.

Domácí vodní automaty 
Vysoký výkon z hlediska tlaku, průtoku a komfort obsluhy: Domácí vodní automaty se v případě potřeby automaticky sepnou - jsou vhodné i pro zavlažování zahrady.

Domácí vodárny
Domácí vodárny čerpají cenově výhodnou užitkovou vodu celým domem. Doplňková vodní nádrž zajišťuje vyrovnání tlaku, aby čerpadlo nemuselo tak často spínat. Předsazený filtr, zpětná klapka a manometr jsou integrovány.



autor: karcher-satter
vytvořeno - 3.5.2013
Počet shlédnutí: 815

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz