ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Auto Moto
neniobr.jpg

Týden bez smrtelné nehody chodce podporuje také druhý největší zaměstnavatel v Karlovarském kraji

„Výrobce bezpečnostních zamykacích systémů pro světové automobilky se připojí od 6. do 12.května k celosvětovému týdnu „Road Safety Week“. Cílem akce, kterou vyhlásila OSN a kterou u nás organizuje BESIP, je týden bez smrtelné nehody chodce na českých silnicích. Druhý největší zaměstnavatel tuto výzvu adresuje všem řidičům a řidičkám v Karlovarském kraji.“

 

„Naše výrobky – sedačkové, kapotové či kufrové zámky a kliky - přispívají obecně k bezpečnosti vozidel a jejich pasažérů. Pro automobilky vyrábíme dále prvky pasivní i aktivní ochrany chodců, jako jsou aktivní pant přední kapoty nebo zpětná kamera pro couvání . V pondělí 6. května jsme naše zaměstnance/-kyně oslovili, aby se k akci „Road Safety Week“ připojili také, ,“ říká Ing. Milan Kohout, vedoucí personálního týmu.

WITTE Automotive podpoří i letos finančně i nefinančně dopravní výchovu mládeže v celé České republice, a to BESIP krajská kola soutěže mladých cyklistů. První proběhne 16.května na dopravním hřišti v Chebu.

Vidět a být jako chodec viděn! Firma připravuje na červen 2013 „WITTE Dětský den“, kdy všem dětem-návštěvníkům poskytne reflexní odrazky na batohy.

Jako bezprostřední soused Základní školy Karla IV. Nejdek a dlouhodobý partner ZŠ Karlovarská v Nejdku nabádá firma svoje zaměstnance-řidiče nejen pro tento týden: „Uberte plyn ve školních zónách!“

Pro širokou veřejnost připravil BESIP akce po celé republice. V Karlovarském kraji se s BESIP týmem setkáte 7.května v Karlových Varech a 9.května v Chebu.



autor: witte
vytvořeno - 7.5.2013
Počet shlédnutí: 863

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz