ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Průmysl
neniobr.jpg

Regály a regálové systémy nejrůznějších typů, vychystávací vozíky, nakládací rampy a můstky, žebříky, plastové i kovové přepravky a další vybavení z oblasti skladovací a manipulační techniky.

Firma LOGiMAN s.r.o. disponuje produkty několika evropských značek, což nám umožňuje realizovat komplexní dodávky do výrobních či skladových hal. Najdete u nás regály a regálové systémy nejrůznějších typů, vychystávací vozíky, nakládací rampy a můstky, žebříky, plastové i kovové přepravky a další vybavení z oblasti skladovací a manipulační techniky. Nabízíme také vestaby do užitkových vozů či například kvalitní pracovní oděvy.

Regálové systémy instalujeme do skladů, kanceláří, archivů a výrobních či skladovacích hal, hobbymarketů a obchodů na klíč. Naleznete u nás také policové regály, sloužící ke skladování nepaletovaného zboží volně ložené nebo v boxech.

Součástí našeho sortimentu jsou i systémy kovových regálů s menšími plastovými boxy, které zpřehlední organizaci zboží a produktů malých rozměrů. Kvalitní plastové boxy a přepravky v mnoha rozměrech a typech ochrání Vaše zboží či inventář Vaší firmy při přepravě.

Zabývá se Vaše firma otázkou, jak vybavit průmyslovou prodejnu nebo prodejní sklad? Poptáváte obchodní regály s policemi k vystavování nabízeného zboží? Chcete poradit, jak efektivně uložit nářadí a nástroje v dílnách? Kontaktujte nás na čísle 603 230 059. Rádi Vám v této oblasti poradíme. V případě Vašeho zájmu zajistíme vybavení prodejen a hobby marketů na klíč.

Společnost LOGiMAN s.r.o. je připravena vedle dodávky regálových systémů konzultovat a nabídnout optimalizaci skladového hospodářství a skladové evidence s případným propojením na váš stávající informační systém. Součástí nabídky jsou automatické výdejní systémy několika typů.

Nabízíme skladovací systémy s výsuvnými policemi o nosnosti až 1000kg na polici. Na tyto police je možné ukládat těžké formy používané ve výrobě. Materiály použité při výrobě těchto nosných regálových prvků a polic zaručují vysokou nosnost a stabilitu.

Patrové regály a regály na plošině, které firma LOGiMAN s.r.o. dodává, zajišťují maximální využití nejen plochy, ale také celého objemu skladu. Patrové regály a plošiny zpracováváme zákazníkům na míru. Najdeme ideální řešení přímo pro Vaše potřeby.

Nabízené produkty a služby usnadní organizaci skladu, uspoří místo a v neposlední řadě přinesou Vaší firmě značné časové úspory.

Firmám, které mají servisní auta, pomůžeme vybudovat profi pojízdnou dílnu na míru. Disponujeme nabídkou dvou výrobců. Regálové vestavby do aut pro ukládání materiálu i nářadí tak nabídneme v široké škále možností. Jsme výhradní dovozce do ČR pro italské nájezdové můstky a plošiny TM Pedane, vhodné pro nakládku či vykládku samohybných strojů jako jsou traktory, rypadla. Uvítáme zájemce o spolupráci při prodeji ramp koncovým klientům, tj. dopravcům a dodavatelům zemědělských strojů či stavební techniky.



autor: ela
vytvořeno - 27.10.2013
Počet shlédnutí: 1052

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz