ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Průmysl
neniobr.jpg

Přepravky a boxy nejrůznějších typů (součástí naší nabídky jsou plastové boxy s víkem i bez víka) ochrání vaše produkty při přepravě nebo při dlouhodobém uskladnění.

Společnost LOGiMAN s.r.o. nabízí širokou škálu produktů z oblasti skladovací a manipulační techniky, včetně plastových boxů a přepravek nejrůznějších typů. Specializujeme se na plastové boxy pro průmysl i do firem a kanceláří.

Přepravky a boxy (součástí naší nabídky jsou plastové boxy s víkem i bez víka) ochrání vaše produkty při přepravě nebo při dlouhodobém uskladnění. Nabízíme plastové přepravky a boxy pro různé účely použití. Najdete u nás jak pevné tak skládací boxy a přepravky.

V případě Vašeho zájmu jsme schopni vyrobit na zakázku boxy z kartonplastu, včetně individuálního dělení, tzv. separátorů. Nabízíme možnost vyztužení textilií, hliníkem nebo jinou úpravu dle Vašich požadavků. Cenovou nabídku zpracováváme vždy individuálně.

Součástí sortimentu naší firmy jsou i ESD antistatické boxy a přepravky, přepravní boxy a trvale antistatické materiály. Disponujeme zkosenými ukládacími boxy, regálovými boxy s dělením, úložnými plastovými boxy a bednami, boxy na nářadí a drobný materiál, ale také velkoobjemovými paletovými boxy.

Díky tomu, že máme k dispozici modely od různých výrobců, jsme schopni flexibilně se přizpůsobit i velmi specifickým požadavkům jednotlivých zájemců. Také naše ceny jsou velmi příznivé. V případě objednávek většího množství zboží jsme navíc schopni nabídnout vybrané typy za velmi výhodné ceny.

Pokud v naší nabídce nenajdete produkt, který odpovídá Vašim představám, a půjde-li o zajímavé množství, jsme schopni oslovit různé výrobce v rámci EU a požadované zboží pro Vás zajistit.

Máte-li zájem o podrobnější informace, neváhejte se obrátit na firmu LOGiMAN s.r.o.. Jsme Vám k dispozici na čísle 603 230 059.



autor: ela
vytvořeno - 15.11.2013
Počet shlédnutí: 1734

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz