ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Průmysl
neniobr.jpg

Trubkový systém LOGiFORM – snadné spojování, rychlá přestavitelnost, dokonalé přizpůsobení Vaší logistice.

LOGiFORM, flexibilní trubkový stavebnicový systém, je nástrojem k plánování, řízení a optimalizaci výrobních procesů, k zavedení principů FIFO, Kanban, Kaizen a Lean Manufacturing - štíhlá výroba.

Zakázkovou výrobu jsme schopni přizpůsobit individuálním potřebám každého zákazníka. Trubkový systém je k dispozici v různých tloušťkách stěny, různých barvách i v ESD provedení, což zajišťuje poměrně velkou variabilitu. Trubky nakrátíme na potřebné délky a pomocí šestihranného klíče - imbusu montujeme libovolné sestavy.

Ocelové trubky LOGiFORM jsou potažené ABS plastem, který slouží jako ochrana proti korozi a spojovací prvky na takovém povrchu skvěle drží. Díky těmto vlastnostem se zmiňovaný systém dokonale přizpůsobí Vaší logistice.

Trubkový systém LOGiFORM je určen především pro sestavování následujících produktů/sestav: kanbanové spádové regály, transportní vozíky, gravitační dopravníky, montážní stoly nebo výrobní linky.

Mezi hlavní přednosti námi nabízeného trubkového systému paří: jednoduchá montáž, snadná přestavitelnost a lehké a zároveň pevné materiály. Využitím námi nabízeného flexibilního systému se také výrazně zlepší prostorové uspořádání Vašich skladů a pracovišť, a tím i celková výrobní logistika Vaší firmy.

Součástí našeho sortimentu jsou také válečkové dráhy, bez kterých se moderní výroba neobejde.

Důvodem, proč zvolit firmu LOGiMAN, jsou kromě vysoké kvality všech nabízených produktů a služeb také velmi konkurenční ceny. V případě Vašeho zájmu Vám zašleme předběžnou, nezávaznou kalkulaci. Pošlete nám nezávaznou poptávku, nabídku zpracujeme do 3-4 dnů, včetně výkresové dokumentace.

Portfolio společnosti Logiman s.r.o. tvoří kromě systému LOGiFORM i další produkty a služby z oblasti systémů pro skladování, ukládání a manipulaci, včetně řízení skladových zásob. V nabídce jsou regály a regálové systémy nejrůznějších typů, nakládací rampy, nájezdy a můstky, žebříky, vychystávací vozíky, plastové boxy a přepravky a další vybavení.

Kontakt: 603 230 059, e-mail: mandik@logiman.cz.



autor: ela
vytvořeno - 22.12.2013
Počet shlédnutí: 1923

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz