ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Průmysl
neniobr.jpg

Plastové přepravky a boxy, s víkem i bez víka. Potřebujete bezpečně přepravit nebo uskladnit zboží či inventář firmy? Využijte plastové boxy a přepravky dodávané firmou LOGiMAN s.r.o..

Nabízíme širokou škálu boxů, přepravek a beden vhodných k uskladnění materiálu, zboží či inventáře firmy nebo k jejich přepravě. Specializujeme se na plastové boxy pro průmysl i do firem a kanceláří.

Součástí sortimentu jsou plastové boxy s víkem i bez víka, zkosené plastové boxy, skladové boxy otevřené, kónické přepravky (do sebe zapadající), podlouhlé regálové boxy, přepravní boxy a další druhy. Najdete u nás jak pevné, tak skládací boxy a přepravky, boxy na nářadí a drobný materiál i velkoobjemové paletové boxy.

Zajímavou informací pro případné zájemce je skutečnost, že ze zkosených plastových boxů nebo otevřených skladových boxů, které jsou naskládány na sebe, lze vyjmout materiál, aniž by se musely boxy přeskládat.

K boxům nabízíme také bohaté příšlušenství, jako např. dělení, přihrádky, příčky, víka, dělicí hřebeny, potisk logem, pojistky, zesílené dno apod. Na některé přepravky si můžete obstarat pojezdová kolečka nebo patky. Na zakázku jsme schopni vyrobit boxy z kartonplastu, včetně individuálního dělení, separátorů. Nabízíme možnost vyztužení hliníkem, textílií či jinou úpravu.

U každého z nabízených produktů ručíme za vysokou kvalitu provedení i použitého materiálu. Boxy a přepravky, které nabízíme, jsou vyrobeny z výběrového 100 % polypropylenu. Tento materiál odolá teplotám od -20 do + 90 ºC a je odolný vůči většině olejů, emulzí a slabých kyselin. Tyto vlastnosti zaručují výjimečnou odolnost a dlouhou životnost dodávaných produktů.

Přepravky a boxy nabízíme v široké škále barev. Barevné rozlišení přepravek a boxů výrazně usnadní orientaci ve Vašich skladových a výrobních prostorách. Uspořádání materiálu a zboží bude přehlednější, v důsledku čehož docílíte i značných časových úspor.

Díky tomu, že máme k dispozici modely od různých výrobců, jsme schopni flexibilně se přizpůsobit i velmi specifickým požadavkům jednotlivých zájemců.

Také naše ceny jsou příznivé. V případě objednávek většího množství zboží jsme navíc schopni nabídnout určité typy za velmi výhodné ceny. Cenovou nabídku zpracováváme vždy individuálně, na základě konkrétních požadavků našich zákazníků.

Kromě plastových přepravek a boxů nabízí firma LOGiMAN s.r.o. širokou škálu dalších produktů z oblasti skladovací a manipulační techniky: regály a regálové systémy nejrůznějších typů, vychystávací vozíky, nakládací rampy a můstky, žebříky aj..

Máte-li zájem o další informace, potřebujete-li poradit s výběrem zboží, neváhejte se na nás obrátit. Kontakt: 603 230 059, mandik@logiman.cz. Případně navštivte přímo naše webové stránky: http://plastove-boxy.kvalitni.eu/.



autor: ela
vytvořeno - 22.12.2013
Počet shlédnutí: 1894

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz