ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Obchod
1210.png

Chytrá mobilní zařízení se v posledních letech stala součástí našeho každodenního života a využití jejich funkcí se nám přímo nabízí. Díky Bohu za to, že jsou za námi již ty historické doby, kdy se telefon používal pouze pro volání a psaní SMS.

Současné chytré telefony a v nich živelně se množící mobilní aplikace vytvářejí již svět sám pro sebe, kdy jediný, kdo se v jejich systému vyzná, jsou speciální týmy odborníků. Jeden z takových týmu je schován i za španělským názvem české společnosti El TORO. Tato digitální agentura působí na českém trhu již několik let, kdy její portfolio představuje tvorbu webových stránek, e-shopů, administračních systémů, vývoj softwarů, SEO optimalizace a digitální marketing, virtuální prohlídky firem, vše ohledně sociálních sítí, grafické práce všeho druhu, zajištění hostingu a domén, a v posledním roce i vývoj mobilních aplikací. Její ředitelRoman Voženílek se netají tím, že právě poslední zmiňovaná oblast působení jeho firmy zaznamenala v posledním roce boom.

Lze nějak zobecnit potenciál mobilních aplikací?

R.V.: Držím se toho, že v podstatě nelze ve světě technologií nic zobecňovat. A to samé platí i pro mobilní aplikace. To, že mobilní aplikace a jejich využití v každodenním životě představuje obrovský technologický pokrok a zrychlení dostupnosti informací, je bez diskuze. Avšak potenciál každé jednotlivé mobilní aplikace záleží již na funkčnosti a její atraktivitě.

Jak tedy dosahujete toho, aby byly mobilní aplikace, které pro své klienty vytváříte, co nejvíce stahované?

R.V..: Základem všeho je 100% funkčnost, přívětivé uživatelské prostředí, moderní design a propracovaná marketingová strategie. Všichni naši klienti nám v oblasti vývoje mobilních aplikací plně důvěřují a pro nás je směrodatné splnit jejich požadavky a přání, které jsou často velmi technologicky náročné. Na druhé straně nové technologické řešení pro nás představuje neustálé vzdělávání se v oboru, který se mění skutečně každým dnem.

Z toho usuzuji, že společnost El TORO se nezabývá vývojem pouze na jedné platformě mobilních aplikací.

R.V.: Ano, je tomu přesně tak. Portfolio naší společnosti zahrnuje vývoj mobilní aplikací pro Android, iOS, pro BlackBerry a Windows Phone. Naše služby zahrnují také vývoj mobilních aplikací pro tablety. Prostřednictvím mobilních aplikací nenabízíme pouze zábavu nebo představení produktu zákazníkům, ale i interní a logistické systémy, které usnadňují většině našich klientů podnikání.

Můžete uvést některé mobilní aplikace, které vzešly z produkce společnosti El TORO? Můžete popsat některé jejich specifické funkce?

R.V: Hlavní porci aplikací, které v současnosti společnosti El Toro produkuje, tvoří aplikace pro podporu existujících internetových projektů. Tyto aplikace se různí svým zaměřením i složitostí v závislosti na požadavcích projektu. 

Role mobilní aplikace může spočívat i v "pouhém" zjednodušení zavedeného postupu. Aplikace vytvořená pro servisní středisko umožnila snížit čas potřebný k objednání servisu z desítek minut na pouhé vteřiny díky jednoduchému a přehlednému rozhraní, a zautomatizování celého procesu. Uživatel takové aplikace má navíc okamžitě k dispozici záznam o své objednávce a aplikace mu blížící se datum ve správný čas samozřejmě sama připomene. 

Další zajímavý projekt tvořila například aplikace pro podporu kurýrních služeb. Díky kombinaci datových a geolokačních služeb umožnila tato aplikace provozovateli jednoduše a v takřka reálném čase sledovat pozici svých kurýrů a stav jejich zásilek a výrazně tak zefektivnit plánování a monitor svých služeb. 

Loňský rok byl pro nás úspěšný i z hlediska několika aplikací pro podporu kulturních a společenských akcí. Aplikace z této rodiny přinášení svým uživatelům přehledný zdroj informací, které je vždy po ruce a neustále aktuální. S přístupem k internetu se pak mohou stát i neocenitelným pomocníkem pro pořadatele události. Správně použitá mobilní aplikace může otevřít přímý přístup k propagaci na sociálních sítích, virální reklamě, nebo jako zdroj pro sbírání zpětné vazby návštěvníků. Když už jsem vzpomenul události – v současné době jsme spustili na toto téma samostatný web http://www.event-app.cz/, kde každý může vidět naše reference a sám posoudit, jak se této práce naši odborníci zhostili. Mnoho projektů je právě ve fázi vývoje, takže je i nadále se na co těšit.

 

El TORO vybudovala svou divizi mobilních aplikací teprve před dvěma lety. Jaká úskalí stála na počátku celého procesu tvorby?

R.V.: Stejně jako u všech začátku podnikání to byly finance. Museli jsme zvážit, zda je výnosné investovat do této technologické oblasti. Zvyšující potenciál se dal předpokládat, ale musely se do celého procesu rozhodování zanést i kapacita interních zdrojů a opět zmiňované finance. Budování této divize po malých krocích se nakonec ukázalo jako nejvíce efektivní a po několika málo měsících od založení divize mobilních aplikací se začali hrnout objednávky. 



autor: ElTORO
vytvořeno - 16.5.2014
Počet shlédnutí: 1834

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz