ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

Skleněné, posuvné i vchodové dveře jsou jednoduše k sehnání i v Brně. Nabízí je například společnost 3 Tcz, která se zabývá také podlahami.

Jak důležitou roli v našem domě hrají dveře? Já myslím, že velikou. Nejen, že od sebe oddělují jednotlivé místnosti, ale díky nim máme v místnostech určité soukromí, což určitě každý velmi ocení. Pokud se na celou záležitost podíváme z hlediska designu, měli bychom volit dveře, které se do našeho interiéru pěkně hodí a ještě více jej doplňují, protože i když se to nezdá, i dveře mohou zlepšit konečný vzhled celé místnosti. Celoskleněné dveře a prvky : Chcete-li dodat interiéru eleganci, luxusní vzhled, světlo a volnost otevřeného prostoru, volte celoskleněné dveře.

Celoskleněné dveře se velmi efektně uplatní nejen v kancelářích, hotelech a ostatních veřejných prostorech, ale vytvoří moderní dotek domova ve vašem bytě i rodinném domě. Jako skleněný prvek opticky zvětší prostor, prosvětlí ho a dodají interiéru neopakovatelnou atmosféru v podobě nadčasového prvku. Celoskleněné dveře nejsou pouze designovým, ale především funkčním prvkem. Mohou být navrženy a vyrobeny přesně dle přání a potřeb klienta a na míru prostoru, který udělají rázem jedinečným. Na výrobu skleněných dveří se používá výhradně kalené (tvrzené) sklo.

Kalené sklo je zárukou bezpečnosti. Má zvýšenou mechanickou a termickou odolnost. Té se dosahuje zahřáním skla a jeho následným prudkým ochlazením. Proběhnuvší termickou reakcí se docílí tažného pnutí uvnitř a vzniku tlakového napětí na povrchu skleněné tabule. Tímto procesem získává sklo vysokou pevnost v ohybu a odolnost vůči nárazům. Skleněné, posuvné i vchodové dveře jsou jednoduše k sehnání i v Brně. Nabízí je například společnost 3 Tcz, která se zabývá také podlahami.

3 Tcz s.r.o.

Fleischnerova 12 635 00 Brno www.dverebrno.cz



autor: shopea
vytvořeno - 4.2.2016
Počet shlédnutí: 1355

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz