ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Obchod
neniobr.jpg

Řada pracovních prostředí vyžaduje ochranu dýchacích cest pracovníků. Kde nestačí centrální odsávání či filtrace vzduchu musí zaměstnanci používat respirátory a dýchací masky či polomasky.

Dýchací polomasky uvex nabízí inovativní ochranu dýchacích cest. Systém uvex i-gonomics je synonymem maximální funkčnosti a prvotřídního pohodlí: tento inovativní produktový systém je dokonale přizpůsoben lidské fyziognomii a vyznačuje se nízkou hmotností a optimálně řízenou teplotou. Patentovaný ventilek na ochranu dýchacích cest umožňuje snadné a přirozenější dýchání, a díky tomu je pro uživatele přijatelnější a poskytuje větší bezpečnost.

Nové respirátory uvex silv-Air premium v provedení FFP1, FFP2 a FFP3 se adaptují na obličej uživatele, a díky tomu přináší bezpečné přilnutí, spolehlivou ochranu a přetrvávající komfort i při nošení po dlouhou dobu a mohou být použity například jako ochrana proti pevným a tekutým aerosolům, prachu, mlze a kouři. Široký, bezešvý náhlavní pásek zajišťuje bezpečné usazení dýchací polomasky a měkký těsnící lem spolu s individuálně nastavitelnou nosní sponou garantují bezpečné a komfortní usazení. Navíc tyto ochranné polomasky splňují dodatečné požadavky na test dolomitickým vápencem a optimální prodyšnost.

Veškeré ochranné pracovní pomůcky značky uvex včetně pomůcek na ochranu dýchacích cest dodává na trh v České republice společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

http://www.uvex-safety.cz/cz/produkty/ochrana-dychacich-cest/vyhody-produktu/

http://www.uvex-safety.cz



autor: ANERI
vytvořeno - 13.12.2018
Počet shlédnutí: 849

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz