ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Průmysl
neniobr.jpg

V provozech, kde jsou zaměstnanci minimálně osm hodin na nohou, musí obuv poskytovat mnohem více než jen ochranu. Z tohoto důvodu klade uvex obzvláště velký důraz na vynikající pohodlí i při nošení po dlouhou dobu.

Prodyšnost, snášenlivost materiálů s pokožkou, optimální tlumení v oblasti přední části chodidla a paty, eliminace otlaků při nošení, ochranné tužinky schopné odolávat vysokému nárazu a protiskluzové podrážky, to jsou jedny z vlastností, které jsou nedílnou součástí každé obuvi od společnosti uvex.

uvex nyní nabízí novou řadu bezpečnostní obuvi s názvem uvex 2 trend, která je navržena v moderních barvách a díky flexibilní oblasti šněrování má sportovní vzhled. Je vhodná pro středně těžké provozy (S1 až S3) a zahrnuje nespočet technologií zajišťujících komfort a maximální komfort nošení pro uživatele. Navíc se s touto obuví nemusíte bát, že Vás bude snadné přehlédnout, protože díky reflexním prvkům je vaše viditelnost zajištěna i v horších světelných podmínkách.

Cílem při vývoji této obuvi bylo poskytnout všestrannou ochranu na pracovišti. Spolu s vysokým komfortem nošení obuv uvex 2 trend chrání proti podvrtnutí pomocí inovativní patní tužinky uvex antitwist, přetažená špice z PU pomáhá chránit svršek například při klečení a prodlužuje jeho životnost. Mezipodešev odolná proti propíchnutí nenarušuje flexibilitu obuvi (modely s označením S1 P a S3). Ergonomicky navržená podešev nabízí optimální přilnutí na jakýkoliv povrch a navíc je bez obsahu škodlivých látek, jako jsou silikony a ftaláty.

Bezpečnostní obuv uvex 2 trend je ideální ochrannou pomůckou za příznivou cenu v několika barevných provedeních.

Více o obuvi uvex 2 trend a dalších modelech se dozvíte na webových stránkách společnosti UVEX Safety CZ, k.s. Právě společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou je dodavatelem obuvi uvex 2 trend a ostatních ochranných pracovních pomůcek značky uvex na český trh.

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranna-obuv/?f=2699

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranna-obuv/



autor: ANERI
vytvořeno - 28.11.2019
Počet shlédnutí: 679

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz