ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

Jste majitelem staršího domu a platíte dle vašeho názoru až neúměrně vysoké částky za vytápění? Zvažte rekonstrukci se zateplením budovy s využitím dotace z programu Nová zelená úsporám.

Prostředky z této dotace jsou určeny pro vlastníky rodinných domů, kteří mohou touto cestou získat až

50% celkových nákladů.

Žádost je možné podat nejpozději do 31. 12. 2021. Než se k podání žádosti rozhodnete, zavolejte si energetického specialistu. Ten vám sdělí, zda vámi zamýšlená rekonstrukce přinese požadované úspory a budete na ni tak moc žádat o dotace z programu Nová zelená úsporám. Zkušený energetický specialista dokáže zhruba určit, jakých úspor rekonstrukcí dosáhnete a jakou částku byste mohli obdržet na dotacích.

K samotné žádosti o dotaci budete potřebovat dva základní dokumenty. Odborný projektant vám musí zpracovat projekt stávajícího a nového stavu. Energetický specialista pro vás zpracuje energetické hodnocení včetně odborných posudků.

Jedná se o jedinečnou příležitost, jak ušetřit desetitisíce za rekonstrukci domu. Neváhejte a poraďte se s odborníky o všech možnostech. Se svými dotazy se můžete obracet například na pracovníky společnosti Stav Agency s.r.o. v Liberci.

http://www.stav-agency.cz/stavebni-cinnost/vystavba-rodinnych-domu/

http://www.stav-agency.cz/scsdc/kompletni-zatepleni-objektu/

http://www.stav-agency.cz/2020/01/28/snizte-naklady-za-vytapeni-vaseho-domu-s-pomoci-dotaci/



autor: ANERI
vytvořeno - 30.1.2020
Počet shlédnutí: 584

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz