ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

Úspora za energie, tepelná pohoda v zimně i v létě a zdravější bydlení bez plísní – to jsou základní důvody, proč se lidé rozhodnou pro zateplení domu.

Pro národní organizaci Sdružení EPS ČR prováděla v nedávné době výzkumná agentura Ipsos průzkum v oblasti zateplování domů. Výzkum ukázal, že dům nebo byt má již zatepleno zhruba 56 % obyvatel ČR a zhruba 17 % lidí o zateplení uvažuje v nejbližší době.

Je pochopitelné, že o zateplení je velký zájem zejména z důvodů úspory energií. Vždyť zateplením staršího domu lze ušetřit i více než 50 % výdajů za vytápění. (Dle údajů Českého statistického úřadu jde na vytápění zhruba 14 % rozpočtu průměrné české domácnosti.)

Úspora za vytápění není jediným důvodem, proč zateplit dům. Při zateplení dostává starý dům nový kabát a tak se mění jeho vzhled. S novou fasádou se chrání také konstrukce domu a je zamezeno další chátrání stavby. Hodnota domu je tak navýšena a jeho životnost prodloužena.

Důležitým přínosem zateplení je omezení kondenzace vodních par na stěnách bytu a tím zamezení vznik škodlivých plísní. Citelná je zvýšená životní pohoda v bytě nejen v zimně, ale i v horkých letních dnech.   

K vytápění zatepleného domu postačí menší zdroj tepla a je pochopitelné, že pořízení menšího topidla je finančně výhodnější než nákup velkého zdroje tepla.

Důležitým přínosem je také menší zatížení přírody spojené s vytápěním.

Pokud se někdo stále obává vysokých nákladů spojených se zateplením domu, připomínáme, že v současné době je v Česku vyhlášen státní dotační program Nová zelená úsporám, kde může být výše dotace až 50 % nákladů spojených se zateplením rodinného domu.

Pokud si nevíte rady, jakým způsobem zateplit dům a jak požádat o státní dotaci, obraťte se na odporníky. Pracovníci společnosti Stav Agency s.r.o. z Liberce ochotně poradí se zateplením domu a v případě zájmu zajistí kompletní realizaci včetně veškerých povolení a případně pomohou i s žádostí o státní dotaci.

http://www.stav-agency.cz/scsdc/zateplovani-budov/

http://www.stav-agency.cz/scsdc/zateplovani-domu/

http://www.stav-agency.cz/2020/04/24/proc-zateplit-dum/



autor: ANERI
vytvořeno - 28.4.2020
Počet shlédnutí: 553

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz