ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Auto Moto
1440.jpg

Ceny a nafty i nadále na tuzemských stanicích stoupají a je jen otázkou času, kdy se jízda na tyto pohonné hmoty stane přepychem. Jedním z řešení se tak stává přestavba motoru na LPG, kterou společnost HL Propan Praha nabízí.

 HL propan spol. s.r.o.  je společností, která se přestavbou automobilů na LPG zabývá již více než 25 let a dokáže být v tomto ohledu silným partnerem, pokud se alternativní pohon na LPG rozhodnete.

Jakožto jedna z největších firem věnující se alternativních pohonů v ČR nezůstává jen u prodeje a montáží. Podílí se na vývoji a kompletaci komponentů LPG, věnuje se také revizím a údržbě těchto systémů. V rámci obchodní činnosti nabízí společnost své služby v rámci velkoobchodu i maloobchodu a rozvíjí tím svou sít partnerů.

Přestavba na LPG

Přestavba na LPG je podstatným zásahem do automobilu. Je proto na místě zvolit zkušeného partnera, který již daný typ vozidla dobře zná. Minimalizujete tím negativní vliv na výkon vašeho automobilu a životní prostředí. HL propan spol. s.r.o. získala v roce 2004 certifikát kvality ISO 9001, což jen podtrhuje preciznost prováděných přestaveb.

Důležité je zmínit i to, že je pro montáž využíván ověřený systém Lovtec Magic G4, Ten momentálně patří k nejmodernějším řídícím

 systémům pro automobily s LPG na trhu. Umožňuje nejpřesnější a nejrychlejší nastavení jízdních parametrů.

Možnosti přestavby u HL propan spol. s.r.o.

Přestavba je vhodná pro veškeré typy vozidel a její návratnost je již po ujetí 15 000 – 20 000 km, dle zvoleného typu řešení. Jednotlivé tarify se u společnosti odvíjí od typu motoru vašeho automobilu, záleží na počtu válců. Cena přestavby na LPG začíná na 19 990 Kč u 3válcových motorů a roste společně s typem motoru. I tak se jedná o bezkonkurenční nabídku, která zahrnuje kompletní přestavbu na LPG. Zvolíte si umístění přepínače, velikost nádrže, typ plnící koncovky – v nárazníku nebo pod víčkem nádrže a indikátor stavu paliva. Také za vás HL Propan Praha vyřeší zápis do technického průkazu a centrální evidence vozidel.

Klientům je tak poskytnut kompletní servis bez větších starostí, v případě zájmu lze zarezervovat i náhradní vůz. Zatímco vaše vozidlo bude v rukou techniků na přestavbě, bez problémů můžete i nadále plnit vaše každodenní povinnosti.

Výjimečná nabídka LPG přestavby právě pro Vás

Jestliže Vás nabídka HL Propan Praha zaujala, můžete využít akci, která právě u nich na přestavby LPG probíhá. Získáte slevu až 3 000 Kč na kompletní přestavbu systémem Lovtec Magic, čímž se její celková návratnost podstatně urychlí.

Nezůstáváme jen u montáží LPG

Přestavbou na LPG to pro HL Propan Praha nekončí, o vaše auto se i nadále náležitě postarají. Veškeré díly mají k dispozici a jsou tak kdykoliv připraveni Vaše auto seřídit či opravit. K zajímavým doplňkovým službám patří určitě i pneuservis. Rovnou Vám vůz i přezují nebo opatří novými TPMS ventily, jejichž montáž společnost nabízí.



autor: petroslejsek
vytvořeno - 22.7.2020
Počet shlédnutí: 851

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz