ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1320 článků a 35 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Obchod
1488.jpg

Systém uvex xenova® je vysoce výkonný bezpečnostní systém zcela bez kovů pro ochranu chodila v ochranné obuvi.

Bezpečnostní obuv musí uživatele maximálně chránit, ale nesmí jej nijak omezovat. Ochrana, pohodlí a uživatelský komfort jsou nejdůležitějšími parametry při vývoji a výrobě veškerých ochranných pracovních pomůcek značky uvex.

Systém uvex xenova® zajišťuje dokonalou ochranu nohou v bezpečnostní obuvi, a to zcela bez obsahu kovu. Ochranná špička - nekovová tužinka nejnovější generace uvex xenova® je kompaktní, anatomicky tvarovaná s dobrou boční stabilitou a tepelně nevodivá. Navíc perfektně sedí, aniž by způsobovala otlaky. Tím je zaručeno výjimečné pohodlí při nošení v případě vykonávání práce na kolenou nebo při zakopnutí.

Nekovová mezipodešev uvex xenova® je odolná proti propíchnutí a nenarušuje flexibilitu chodidla. Tato pružná mezipodešev svou šířkou přesně odpovídá stélce a chodidlo stoprocentně zakrývá. Nepůsobí přitom jako studený přechod a podporuje tak pohodlí při nošení.

V sortimentu ochranné obuvi značky uvex nejdete vhodnou obuv pro každé pracovní prostředí, ať už se jedná o oblast průmyslu, logistiky, potravinářství, zdravotnictví, zemědělství či lesnictví.

Více o ochranné obuvi uvex se dozvíte na webových stránkách společnosti UVEX Safety CZ, k.s. Právě společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou je dodavatelem kompletního sortimentu ochranných pracovních pomůcek značky uvex na český trh.

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranna-obuv/?f=2598

https://www.uvex-safety.cz/cs/poradenstvi-kvyrobkum/technologie/ochranna-obuv/

https://www.uvex-safety.cz/cs/media/clanky/ochranna-obuv-se-systemem-uvex-xenovar/



autor: ANERI
vytvořeno - 27.5.2021
Počet shlédnutí: 216

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz