ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Zábava a hobby
kdosihrajenezlobi.jpg

Mottem „Kdo si hraje nezlobí!“ se společnost Dino Toys s.r.o. řídí již mnoho let a každým rokem se snaží nabídnout svým malým i velkým zákazníkům nové produkty, které jim zpříjemní volné chvíle.

Tento rok bude nabitý premiérami filmů - Medvídek Pú, Auta II, Piráti z Karibiku IV, Šmoulové a Čtyřlístek. K těmto populárním licencím připravujeme širokou řadu produktů od karet, kostek, puzzlí až po dětské hry. 

Zároveň plánujeme vydání mnoha zajímavých nelicenčních produktů. Ojedinělou novinkou pro děti od 5 let jsou čtyři naučné hry NATURA NATIVA s přírodovědnou tématikou spojené s výukou anglického jazyka. V první hře PŘÍRODA TVARY A BARVY se děti seznamují s tvary, barvami a bezobratlými živočichy. Druhou hrou ZVÍŘÁTKA POČÍTÁNÍ se děti naučí nejen základům matematiky, ale také rozpoznat některé savce. Ve třetí hře ZVÍŘÁTKA KDE ŽIJÍ? hráči přiřazují zvířata k prostředí, ve kterém běžně žijí. A v poslední hře z této naučné série KONTINENTY ODKUD CO POCHÁZÍ se děti seznámí s plodinami a kontinenty, odkud pocházejí.

Starší děti si od března letošního roku mohou prověřit své znalosti hrou AZ KVÍZ NA CESTY. Jedná se o společenskou hru vycházející z pravidel úspěšné televizní soutěže. Díky cestovnímu balení si hru mohou zahrát kdykoliv a kdekoliv a porovnat své znalosti se svými přáteli. Cestovní verzi lze hrát samostatně nebo se mohou kartičky použít k rozšíření zásoby otázek ve stolní hře AZ KVÍZ.

Celá rodina si bude moci zahrát hru CESTUJEME PO HRADECH A ZÁMCÍCH, během níž hráči objevují hrady a zámky České republiky, poznávají jejich pověsti, historii a další tajemství. Zároveň si zde prověří své umění hospodařit.

Novinkami v roce 2011 v oblasti hracích karet je HONZÍKŮV ČERNÝ PETR, který je ilustrován známými obrázky Heleny Zmatlíkové a ČERNÝ PETR WILD ANIMALS, se kterým se děti nejen pobaví, ale také seznámí s divokými zvířaty z celého světa. Pro starší děti, které milují koně, je připraveno KVARTETO KONĚ, kde se seznámí s plemeny koní, dozví se mnohé o jejich historii, vzhledu, chovu a dalších zajímavostech.



autor: Markéta
vytvořeno - 17.1.2011
Počet shlédnutí: 1696

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz