ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1326 článků a 26 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Obchod
1589.jpg

Spodní prádlo by mělo poskytovat uživateli maximální pohodlí a komfort. Společnost uvex přichází na trh s bezešvým spodním prádlem uvex suXXeed, které splňuje nejnáročnější požadavky uživatelů.

Bezešvé funkční spodní prádlo uvex suXXeed nabízí širokou škálu výhod pro uživatele při práci, sportu i ve volném čase.

Jedná se o první vrstvu prádla přímo na tělo, která umožňuje rychlý odvod potu od pokožky na povrch látky, kde se pot poté rychle odpařuje. Použitá tkanina je nenasákavá a rychle schnoucí, což udržuje tepelný komfort těla v zimě i v létě. Materiál reguluje teplotu těla. V létě ochlazuje a v zimě hřeje, což přispívá k celoročnímu pohodlí. Kombinace materiálů s vlnou merino zajišťuje optimální podporu a pohodlí.

Maximální pohodlí zajišťuje bezešvé provedení, které eliminuje možné tření nebo podráždění pokožky. Další výhodou je velice snadná údržba – prádlo se nemusí žehlit.

Pro koho je bezešvé funkční spodní prádlo uvex suXXeed určeno? Určitě pro všechny. Prádlo je vhodné pro nošení při práci i ve volném čase, což znamená, že jej lze využít ve všech situacích a v každém ročním období.

Dodavatelem tohoto spodního prádla a kvalitních ochranných pracovních pomůcek značky uvex na český trh je společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

https://www.uvex-safety.cz/cs

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-a-pracovni-odevy/

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-a-pracovni-odevy/?f=11856



autor: ANERI
vytvořeno - 2.2.2024
Počet shlédnutí: 18

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz