ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Cestování
216.JPG

Zúčastněte se nezapomenutelné plavby do jednoho z nejexotičtějších potápěčských rájů, oplývajícího rozmanitostí života nad mořskou hladinou i pod ní…

Během této cesty budeme kotvit u neobydlených romantických ostrůvků s bílými plážemi a  potápět se u korálových reefů s bohatým podvodním světem… Potápění na Maledivách se vyznačuje především nadprůměrným množstvím ryb – kromě desítek druhů pestrobarevných korálových ryb, rejnoků, mant, různých druhů žraloků (šedí, útesoví, velrybí,..) si můžete kochat i korály všech možných tvarů a barev….

Akce potapeni Maledivy k nejoblíbenějším zájezdům naší firmy Top Dive – cestovní kanceláře specializující se na zájezdy za potápěním do celého světa.

Nejčastěji je tato akce absolvována na partnerské lodi Ari Queen – kvalitní 30 metrové lodi se 3 palubami,  profesionální posádkou, 11-ti klimatizovanými kajutami, prostornou jídelnou na 1.palubě i barem a odpočinkovou 2.palubou. 
Kromě místní posádky a 2 místních potápěčských průvodců bude je na našich akcích přítomen i český průvodce dohlížející na kvalitu služeb i bezpečnost potápění.

Nejzajímavější lokality při potápění na Maledivách – trasa Ari Atol:

Lankan Beiru /Manta point/ - úžasná lokalita vzdálená jen několik kilometrů od letiště. Samotný reef je sice spíš podprůměrný ale mísní čistící stanice mant z něj dělá jednu z nejatraktivnějších lokalit na Maledivách. Při zvlášť podařených ponorech jsme zde pozorovali naráz až 10mant ze vzdálenosti  i menší než 1-2m!!

Coco Corner -zde se nachází čistící stanice žraloků šedých a útesových, kteří se, pokud se chováte obezřetně a nerušíte je,  v počtech 5-15ks přibližují do Vaší těsné blízkosti…

Sun Island -potápění a šnorchlování v oblasti tohoto ostrova se je proslavené díky téměř 100% šanci na setkání s velrybími žralokyi. Většinou se nám daří dostat do kontaktu se 2-3kusy...

Manta point - Dhonkavto Thalia – další lokalita, kde máte šanci na potápění s elegantními mantami.

Noční ponor naMaia Thila -  jeden z nejlepších nočních ponorů jaké lze zažít - aktivně lovící útesoví žraloci či rejnok trnucha jemenská, spící želvy, stone fish,…. To vše v relativně malé hloubce 6-15m.

Minimálně jedno odpoledne bude loď kotvit u některého z neobydlených ostrůvků – možnost koupání a následný noční piknik na ostrově,..

Do programu ze zařazena i návštěva domorodé rybářské vesnice s možností nákupu suvenýrů,…

Pokud se tedy pro akci potápění Maledivy s CK Top Dive rozhodnete určitě nebudete zklamání…


 



autor: Top Dive
vytvořeno - 4.3.2011
Počet shlédnutí: 1744

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz