ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Vzdělávání
225.jpg

Každá firma, která chce být úspěšná v obrovské konkurenci dnešního trhu potřebuje vzdělávat své pracovníky. Stále více manažerů si začíná uvědomovat, že výcvik lidí a vzdělávání jsou ve společnosti nepostradatelné, že jedině tak lze podpořit jejich osobní i profesní růst. Dnešní svět je světem, ve kterém dochází k neustálým změnám. Neustále se objevují nové poznatky a technologie, tím pádem dovednosti a znalosti lidí rychle zastarávají. Na trhu zboží a služeb dochází k neustálým proměnám, které velice závisí na proměnách lidských potřeb. To si tedy neustále vynucuje reakci ze strany jak firem, tak i jejich pracovníků. Změny ale musíme brát pozitivně a musíme na ně umět co nejlépe reagovat a to například tak, že budeme neustále schopní učit se, rozvíjet svoje schopnosti a osvojovat si nové techniky a metody. V případě, že tak neučiníme, ztratíme místo na trhu práce i v byznysu vůbec. Společnosti přináší péče o rozvoj a vzdělávání svých pracovníků dobrou prestiž a umožňuje tak lepší výběr a stabilitu zaměstnanců. V neposlední řadě vzdělávání a osobní rozvoj manažerů i samotných pracovníků zvyšuje výkon a zajišťuje tak nespornou konkurenční výhodu. Cílem společnosti RISTEM Advisory jsou praktická řešení. Proto Vám nabízíme praktický způsob jak vzdělávání zahrnou do Vašeho pracovního života. Hlavními oblastmi, ve kterých se pohybují naše služby jsou: firemní vzdělávání, manažerské poradenství a koučink. Více informací k danému tématu a případným kurzům naleznete na našich webových stránkách www.ristem-advisory.cz.



autor: RISTEM Advisory
vytvořeno - 8.3.2011
Počet shlédnutí: 1560

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz