ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

Přemýšlíte, proč právě tady čtete tuto větu?  Protože je, v případě výměny starých garážových vrat za nové, více než pravdivá!

Existuje totiž mnoho mýtů a polopravd, ve kterých se říká, že při výměně starých garážových vrat za nová sekční, je potřeba velikost ostění resp. nadpraží nejméně 10 cm. (Ostění – šířka zdiva mezi vraty a boční stěnou, nadpraží – prostor mezi vraty a stropem).

Je ale řada garáží, které jsou osazeny starými výklopnými nebo křídlovými vraty, s ostěním (nadpražím) menším než oněch 10 cm nebo je dokonce ostění (nadpraží) nulové. Majitelé takových garáží si bohužel myslí, že pro ně sekční vrata nejsou.

A tady je třeba zopakovat, že na velikosti nezáleží. Společnost TRIDO, výrobce garážových vrat, totiž vyvinula patentově chráněnou technologii výměny garážových vrat, která umožňuje osadit nová sekční garážová vrata i do těchto garáží. A na výběr jsou hned tři systémy.

TRIDO MINI: umožní montáž sekčních vrat u garáží s ostěním (nadpražím) 5 cm a více. Jsou montována za otvor a průjezdná šířka garáže se tak nezmění.

Evo MINI: nabízí řešení pro ty, kteří mají garáž bez ostění (nadpraží), nebo s ostěním (nadpražím) menším než 5 cm. Obvodový rám, odpovídající barvě vrat, nahradí chybějící ostění (nadpraží).

TRIDO EVO: umožňuje výměnu vrat, v průběhu pár hodin, s využitím stávající zárubně starých vrat. (bez nutnosti zednických úprav). Po vysazení starých vrat a následném odřezání pantů, se stávající zárubeň překryje krycím rámem v barvě vrat s vodícími lištami. Do nich se osadí sekční vrata. Toto umístění nezmenšuje užitnou hloubku garáže.

Systém garážových vrat TRIDO nabízí řešení pro skoro každou garáž. Jediné, co je třeba udělat, je vybrat si z desítky barev a dekorů dřeva takový, který bude ladit s Vaším domem,dveřmi, okapem, autem, kabelkou ...

Pomůžeme Vám s výběrem nejvhodnějších garážových vrat. Pro více informací navštivte naše stránky www.vrata-trido.cz



autor: Dalibor
vytvořeno - 9.3.2011
Počet shlédnutí: 1774

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz