ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
263.jpg

Při výběru hostingu býváte často zavaleni informacemi, které nevyužijete. Přitom existují hostingy, které tím, že nabízí ovládání pomocí cPanelu sdružují všechny prvky do jednoho místa a činí je lehce nastavitelnými. A nejen to.

Při hledání vhodného hostingu se setkáváme s různými otázkami a řešíme nejrůznější problémy. Paradoxně se stává, že množství informací laika přivede do situace, kdy se rozhoduje ještě obtížněji, protože některým výrazům jednoduše nerozumí.

Informace jsou důležité, ale neprofesionál potřebuje jednoduché odpovědi na jednoduché otázky. Hlavní co potřebuje znát je, zda na hostingu bude moci provozovat svojí oblíbenou aplikaci, například tolik oblíbenou Joomlu, jestli a jak fungují emaily, a jak bude svůj hosting obsluhovat.

Bohužel hostingové firmy namísto toho jako první uvádějí informace o ohromných místech pro hosting, často v řádu GB a také neomezený přenos dat a předkládají to zákazníkovi jako výhodu.

Setkal jsem se s nabídkou hostingu, který poskytoval vše neomezeně (neomezené místo na disku, neomezený počet databází, emailů a já nevím čeho všeho a pochopitelně i neomezený přenos dat). Ve finále jsem pak zjistil, že jejich emaily nepodporují protokol SMTP (používáte-li emailového klienta tak neodešlete email jinak než za použití alternativní emailové adresy), že neomezený prostor je omezen tím, že v něm nemůžete umístit jiná data, než ta, která jsou potřebná pro funkci webové stránky a že neomezený přenos dat je omezen počtem zobrazení vašich stránek měsíčně. Webové rozhraní souborového systému webu – webftp – pak neposkytovali vůbec.

Našel jsem ale nový hosting, který jde cestou, která je blízká i uživateli, který není naprostý profesionál.

FuelHosting nabízí hosting, který poskytuje dostatečnou kapacitu pro vaše data (bez problémů bude hostit i velký e-shop, sám mám obchod s více než 500 druhy zboží a nezabírá ani 300 MB včetně databází, emailů a všech komponent). Mezi tarify je i tarif s výstižným názvem Lego, ve kterém si můžete zcela samostatně nastavit vše co budete potřebovat a používat. To je sice již funkce pro pokročilého uživatele, ale FuelHosting myslí i na laika a tak součástí hostingových tarifů je i bezplatný a na vašem hostingu již nainstalovaný script Fantastico De Luxe. Tento systém umožňuje instalaci například výše uvedené Joomly, nebo WordPressu a nebo i dalších scriptů pouhým jedním kliknutím myši. Nic nestahujete, nic nenastavujete. Jen kliknete a používáte. Fantastico De Luxe, které poskytuje FuelHosting obsahuje pro vaší potřebu 50 nejrůznějších scriptů.

Samotné ovládání vašeho účtu probíhá prostřednictvím systému cPanel. Tento, zřejmě nepopulárnější, ovládací systém, který je u nás z mě nepochopitelných důvodů opomíjen, sdružuje ovládání webu do jediného rozhraní, které obsahuje vše co potřebujete, od správce souborů, přes průvodce vytvářením databází až po ovládání emailů a nebo videotutoriály pro toho, kdo si s něčím neví rady. Na stránkách FuelHostingu si přirozeně můžete nanečisto vyzkoušet demo verzi cPanelu.

Samotný systém objednávek, fakturace a správa zákaznických účtů pak u FuelHostingu probíhá prostřednictvím plně licencovaného systému WHMCS.

Tak jak je zřejmě cPanel nejdokonalejší systém správy webu, tak WHMCS je zřejmě nejlepší systém správy zákaznických účtu a i to o FuelHostingu vypovídá, že se snaží zákazníkům vyjít vstříc v každém směru.

To, co vše vám FuelHosting nabízí naleznete ostatně na jejich webu. Za zmínku stojí ještě podotknout, že jejich ceny domén jsou na první pohled stejné, jako u konkurence, ale postrádají onen malý text, že jde o ceny bez daně. Ano, jsou ve skutečnosti nižší a to dokonce výrazně. Kde jinde dostanete doménu .info za 40,- Kč? I když pardon, nyní jí FuelHosting nabízí zdarma. Stejně jako druhý rok hostingu, v rámci akce 1+1 zdarma.

Důvodů proč zvolit FuelHosting je celá řada. Ať již jsou to výše uvedené důvody a nebo i nově spuštěný partnerský program, kde můžete za propagaci jejich služeb získat pravidelnou odměnu a to nejen okamžitě, ale i v budoucnu.

Tak se rozhodněte včas. Za české ceny zahraniční kvalita. A bez rizika. Zapomněl jsem uvést, že máte 30 denní lhůtu pro ukončení hostingu a vrácení platby.



autor: fuelhost
vytvořeno - 3.4.2011
Počet shlédnutí: 1603

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz