ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Zábava a hobby
310.jpg

Zapomeňte na vyhledávače a jděte rovnou na TVspoty.cz, kde je rozsáhlá databáze televizních reklam s denní aktualizací.

Možná se i vám občas stane, že zachytíte v televizi reklamu, která vypadá zajímavě. Jenže se díváte jen jedním okem, a než stačíte zaostřit, je ten spot pryč. Co teď? Program na vysílání televizní reklamy pokud vím neexistuje, a zkoušet čekat na další odvysílání je o ničem. Jedna zajímavá reklama bude utopená mezi desítkami nudných, které nikoho nezajímají. Právě pro takové případy je tady super web TVspoty.cz. Zkuste se na něj podívat, a uvidíte o čem mluvím. Na denně aktualizovaném portálu TVspoty.cz vždycky najdete nejnovější zajímavé reklamy co právě běží v televizi, a taky písničky a hudbu z reklam. Když u nějakého spotu informace o hudbě chybí, stačí napsat do diskuse a určitě brzy někdo poradí. Mluvím z vlastní zkušenosti. Pro nadšence je tam i možnost přidávat reklamy nebo se stát redaktorem webu. Většina reklam v televizi nestojí za nic, o tom žádná. Ale najde se dost ulítlých, virálních a zábavných sexy reklam - možná se budete divit. Extra kapitolou je zakázaná reklama, která se do televize ani nedostane. Tam se vážně najdou zajímavé kousky. :-) Dost bylo řečí, vyzkoušejte TVspoty.cz a uvidíte sami. Stovky a tisíce reklam na jednom webu!



autor: me
vytvořeno - 29.4.2011
Počet shlédnutí: 1464

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz