ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Služby
neniobr.jpg

Revize elektroinstalací.Elektro revize hromosvodů.Revize elektro nářadí, spotřebičů,svářeček. Rekonstrukce a montáž elektroinstalace bytů, rod.domů,kuchyní,koupelen. Výměna jističů,rozváděčů,zásuvek. Montáž přípojek nn.,chráničů,přepěťových ochran. Havárie elektro Ostrava nonstop.

Provádění elektro revize vyhrazených elektrických zařízení je činností, která by se neměla zanedbávat. Jde přeci především o bezpečnost osob a majetku, a ne o svévoli a šikanování ze strany úřadů. Zodpovědně provedená revize elektro zabezpečí Váš klid až na 5 let.

Revize elektro má pro bytovou výstavbu výjimku z provádění, ale ze své praxe revizního technika provádění revize elektro v bytě můžu jenom doporučit. Instalace v bytech přímo volají po revizi elektro.Zásahy různých kutilů a rádoby elektrikářů jsou přímo život ohrožující.Pouze precizně provedená revize elektro zajistí bezpečí Vašich dětí a Vás.

 Provádění elektrorevize revizním technikem je ze zákona povinné na vyhrazených elektrických zařízeních.Zákoník práce, stavební zákon, technické normy revize elektro přímo nařizují.Ale nejen to. Pokud při úrazu nebo škodné události pojišťovna zjistí neprovádění revize elektro, výrazně krátí pojistné plnění.Revizní technik elektro zajistí provedení revize elektro tak, aby odhalil veškeré chyby  elektroinstalace a elektro zařízení.Pro provádění elektro revize je revizní technik náležitě prozkoušen ze znalostí norem a zákonů.Revizní technik musí vlastnit kalibrované měřící přístroje.Na požádání je revizní technik povinen předložit k nahlédnutí své oprávnění.



autor: moslik
vytvořeno - 10.5.2011
Počet shlédnutí: 1389

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz