ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

Piercing, módní záležitost, jehož historie sahá do dávnověku.

Piercing je  forma zkrášlování těla, která je známá již od starověku. Zdobili se jím egyptští faraoni i středověcí válečníci. Pokud přemýšlíte o této formě zkrášlení svého těla, měli byste o piercingu nejprve něco vědět. Piercing v dnešní době není jen výsadou žen, které nosí náušnice, ale piercing nosí i muži. Nejvíce lidí preferuje piercing ve formě malého kroužku nebo kuličky, které si umísťují do uší, obočí, jazyka, nosu či pupíku. Lidé odolní proti bolesti si propichují bradavky nebo jiná intimní místa.

Lidé nosí různé druhy piercingu na různých místech těla a v různých velikostech. Nejběžnějším je propíchnutí ušního boltce pro náušnice. Piercing do nosustojí na druhé příčce popularity. Používají se malé zirkonové perličky nebo kroužky, a stejně vypadá i pearcing do jazyka nebo obočí. Naopak bižuterie do pupku vypadá odlišně, bývá většinou v podobě šperku, jež působí velice sexy. Méně běžným použitím piercingu je tzv. madonna piercing, tj. nad horní rtem, často zakončený malou ozdobnou špičkou. Propíchnutí nosní přepážky tj. části chrupavky patří mezi bolestivější zákroky a používá se zde piercing ve formě kroužku.

Chcete si nechat udělat piercing? V první řadě myslet na svoje zdraví. Velmi důležitá je volba materiálu. Když si půjdete nechat propíchnout první piercing, není vhodné použít nikl nebo stříbro, natož nějaký obyčejný kov. Vhodným materiálem je chirurgická ocel nebo titan a nikdy, opravdu nikdy nepropichovat doma, ale svěřit se do péče odborníkům. V každém kosmetickém salonu nebo tetovacím centru vám provedou piercingodborně a ještě poradí, jak o něho v první fázi pečovat.



autor: JanaM
vytvořeno - 13.5.2011
Počet shlédnutí: 1579

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz