ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Auto Moto
334.jpg

Jak koupit pěkné autopotahy!

Při koupi  nového auta je dnes důležité, a to z hlediska údržby či pozdějšího prodeje, zvolit dobré autopotahy na sedadla, která je vám opravdu ušetří.  Autopotahy musí také dobře sedět, to je také důležité při členitosti moderních sedadel.  Při dnešním hledání  firem  nebo prodejen a  rozlišení  serióznosti, to není  úkol opravdu jednoduchý. Nakonec jsme ale jednu našli a můžeme vřele doporučit, je to firma www.automega.cz sídlící v Praze.  Zde mají střihy tak na 90% aut prodávaných u nás v Čechách.  Jak tedy postupovat při koupi autopotahů na míru? Co zjistit o autu a sedadlech?

Zde poskytnu několik rad jak na to ?

Nejlepší variantou je vzít auto s sebou, tedy myslím přímo dojet  až do firmy automega, kde pohodlně zaparkujete na jejich pozemku. Budova je sice nevalného vzhledu, ale obsluha i paní majitelka jsou příjemní a vstřícní lidé J Zde si pohodlně vyberete potahovou látku a zkonzultujete, jaké máte sedadla v autě. Nezapomeňte si ale penízky na 50% zálohu, kterou musíte složit při objednávce.

  1. V případě, že by jste přijeli MHD nebo služebním vozem, je třeba se řádně předpřipravit. 
  2. Zjistit si na stránkách je-li zpracován střih  
  3. Potom bych navrhoval prozkoumat jejich fotogalerii  a nakonec si vybrat potahovou látku
  4. Jako poslední je potřebné zjistit má- li Vaše auto boční AIRBAG v opěradle předního sedadla. Co je boční AIRBAG ?

Jaké že jsou výhody těchto autopotahů?

Jsou šité přesně na míru, a to tak, že opravdu přesně opisují tvar sedadel. Potahová látka je čalounická, přímo ta z kterých se sedadla šijí, a nejen že neklouzají  při výstupu a nástupu do auta, ale jsou vybaveny tak zvanou prachu nepropustnou vrstvou, kdy i po několikaletém používání nepropustí prach, a při jejich stažení jsou sedadla jak nová. Doporučuji  tedy při koupi nového auta co nejdříve autopotahy pořídit, aby nedošlo k znečištění sedadel. Když potom Váš miláček doslouží a budete jej prodávat, oceníte jejich funkčnost.

To jsou tedy základní rady při koupi autopotahů. Držím tedy palečky.

Hezké nakupování a hezký den.                                    

                                                                                                                                                Článek napsal a rady poskytl     James  Acron



autor: James
vytvořeno - 19.5.2011
Počet shlédnutí: 1854

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz