ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Auto Moto
337.jpg

Chtel bych doporučit Kryty kol pro skrášlení Vašeho vozu.

Kryty kol  od firmy ARGO které se prodávají  po sadách, jsou kvalitní a jednoduchou montáží.  Kryty kol od renomované firmy JACKY  které se prodávají po jednotlivých kusech.  Kryty kol  jsou vyrobeny z velmi kvalitního plastu ABS.  Mají tzv. nacvakávací systém.  Jsou to kryty kol u kterých nezáleží na typu auta, rozteči ani počtu šroubů. Kryty kol jsi můžete koupit  v našem e-shopu  www.atmega.cz  Kryty kol jsou nejen za dobrou cenu ale mají také krásný a moderní desing, kde při jednoduché montáži získá Vaše autíčko uplně nový vzhled.  Ochrání Vaše disky před nečistoty či zakryjí starší struktůru laku.  

 

Přeji příjemný nákup.                                                                                                James



autor: James
vytvořeno - 20.5.2011
Počet shlédnutí: 1690

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz