ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Zdraví
neniobr.jpg

Při rozhodování, jakou formu ozdoby zvolit, musíme mít na paměti několik důležitých faktorů.

Volíte mezi těmito dvěma ozdobami těla? Chcete si nechat aplikovat piercing nebo nějaké pěkné tetování?  Dnes už neplatí, že tetování mají jenom námořníci nebo lidé, kteří byli ve vězení. U mladých lidí je populární jak obojí. Piercinga tetování se staly módní záležitostí a mladí lidé si nechávají touto formou zdobit různé části těla. Časy, kdy se nosily pouze náušnice jsou nenávratně pryč a mladí lidé nosí kroužky nebo piercing jazyka, piercing v pupíku či piercing rtu.

Při rozhodování, zda si nechat aplikovat piercing nebo udělat tetování, musíme mít na paměti několik důležitých faktorů.

Tetování se provádí tetovacím strojem, který vibruje rychlostí až 3000 kmitů za minutu.

V první fázi se tetuje základní obrázek jednou jehlou, barva je aplikována do druhé vrstvy kůže jehlou s  pěti až sedmi jehlami, které mají barevné plochy. Tetování je záležitost dlouhodobá a každý, kdo se rozhodne podstoupit tetování musí mít na paměti i jeho nesnadné a bolestivé odstranění. Tetování je záležitost na celý život. Jeho odstranění je několikrát dražší, než jeho pořízení. Proto je nutné rozhodnutí řádně zvážit. Ten, kdo se rozhodně pro tetování na viditelném místě, musí myslet dopředu, musí přemýšlet o stárnutí a deformaci kůže. Určitě nebude vypadat krásně veliký, vrásčitý, zkrabacený obraz.

Jednodušší je odstranit piercing. Do se uší aplikuje nastřelováním, do ostatních částí těla se aplikuje jehlou.Piercing je zdobení, při kterém dochází k narušení kůže formou řezání nebo proražení, nutné k vytvoření otvoru pro zavedení šperku. Důležitým rozhodnutím je, kam si necháte piercingumístit, potom  jeho velikost a materiál, ze kterého je vytvořen. I upiercingu je třeba brát v úvahu, že jej budeme chtít někdy odstranit a zůstane nám po něm jizva.

Jak piercing, tak tetování patří velmi závažná rozhodnutí a proto je nutné vše důkladně zvážit. Je to pěkná, moderní ozdoba těla, ale musí být prováděna s rozvahou a rozmyslem.



autor: JanaM
vytvořeno - 30.5.2011
Počet shlédnutí: 1710

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz