ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Obchod
357.jpg

Britská společnost Clipper Teas Ltd. je předním výrobcem čajů, kávy a čokolády. Společnost Clipper a jako jedna z mála značek vlastní certifikaci Fairtrade a Bio (Soil Association Certification Ltd.), která všem spotřebitelům zaručuje vysokou kvalitu nabízených produktů.

Začátkem působení společnosti Clipper Teas na britském trhu je rok 1984. Za vznikem stáli Mike a Lorraine Brehme, kteří se zasloužili o prosazování kvalitních čajů, kterých byl v té době velký nedostatek.

Společnost udělala veliký krok kupředu tím, že se zapojila do nadace pro spravedlivé obchodování Fairtrade Foundation a roku 1994 jí byla udělena značka Fairtrade Mark. Tato značka je zárukou toho, že lidé, kteří pěstují čaj, nejsou vykořisťování a přímo se podílejí na výnosech. Všechny čajové plantáže jsou pravidelně kontrolovány z hlediska plnění norem Fairtrade Foundation zahrnujících bezpečné pracovní podmínky, vzdělávání, spravedlivé odměňování, bydlení a řadu dalších záležitostí patřících do oblasti sociální péče. 

Společnost Clipper byla vždy velmi inovativní. Během několika let se svým neustálým vývojem stala jedinou čajovou společností ve Velké Británii, která nabízí široký sortiment BIO a Fairtrade produktů. Všeobecně je známo, že to, co společnost Clipper dělá, je v souladu s původními principy svých zakladatelů: Vždy čistý a přírodní produkt bez umělých přídavných látek.

Vedle těchto principů je však ale ještě jeden, a to neméně důležitý - a tím je chuť. Společnost Clipper nepochybuje o tom, že jejich čaje patří mezi nejlepší Fairtrade čaje jaké můžete koupit, ale navíc jsou také tím nejkvalitnějším produktem, který lze běžně pořídit. Důkazem toho jsou i četné ceny, které společnost získala (od The Grocer Food & Drink Awards za rok 2010 a 2011 po Soil Association Organic Food Awards za rok 2009 a 2010). A tak je to se vším, co Clipper Teas dělá, tedy nejenom s čaji, ale i s kávou a čokoládou. Jejich slogan: Natural, Fair and Delicious (přírodní, férový a lahodný) zkrátka platí pro všechny jejich produkty.

V České republice Fairtrade a BIO produkty značky Clipper Teas nabízí licencovaný elektronický obchod na stránkách www.fair-bio-caje.cz.



autor: Clipper
vytvořeno - 1.6.2011
Počet shlédnutí: 1384

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz