ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
408.jpg

Máte časově náročnou práci a raději svůj volný čas trávíte s rodinou a přáteli než uklízením? Představte si, že ráno odejdete do práce a po návratu máte v bytě vyluxováno. Udělal to za Vás totiž robotický vysavač CleanMate.

Máte časově náročnou práci a raději svůj volný čas trávíte s rodinou a přáteli než uklízením? Představte si, že ráno odejdete do práce a po návratu máte v bytě vyluxováno. Udělá to totiž za vás robotický vysavač CleanMate. Tento malý pomocník stačí zapnout a díky patentovanému systému pohybu vyčistí podlahu v celé místnosti. CleanMate je vybaven hlavním rotačním kartáčem, a také bočním kartáčkem, který prosmýčí i různé rohy v místnosti a kolem nábytku.

Protože je vysoký pouze 9 cm a má plochý design, bez vystouplých senzorů na jeho horní straně, vejde se také pod většinu nábytku, kde se drží velké množství prachu. Tím výrazně uleví alergikům. Zároveň dezinfikuje zabudovaným UV světlem, které zničí bakterie a roztoče. CleanMate se hodí i do domácností se zvířecími mazlíčky. Díky kartáčům totiž odstraní z podlahy i jejich chlupy a větší nečistoty. Veškerou špínu, včetně nejjemnějšího prachu, CleanMate vysává do plastové nádobky, která se velmi snadno vysypává a udržuje, neboť je vymývatelná vodou.

Po skončení práce nebo při vybití baterie CleanMate vyhledá nabíjecí základnu a nabije se. Nemusíte se proto obávat, že byste po návratu svého robotického pomocníka museli hledat třeba pod skříní. Je vybaven senzory proti pádu ze schodů a optickými senzory, které mu pomáhají v navigaci mezi předměty v místnosti.

CleanMate má průměr 35 cm a výšku pouhých 9 cm, nezabere tedy moc místa, když zrovna neuklízí.  Své požadavky můžete tomuto robotickému vysavači sdělit také prostřednictvím kompaktního dálkového ovládání. Jím můžete CleanMate navigovat, zvolit jakýkoliv z pohybových módů, nastavit dobu vysávání nebo zapnout dezinfekční UV světlo. Můžete také jeho práci kdykoliv ukončit.

Pokud budete ve vaší domácnosti využívat robotický vysavač CleanMate, budete mít dost času na svou rodinu i přátele. A zároveň budete mít doma vždy čisto a voňavo. CleanMate má speciální prostor pro umístění originální vůně, kterou provoní vzduch Vašeho domova v průběhu úklidu.

Více na www.cleanmate.cz



autor: simca
vytvořeno - 20.6.2011
Počet shlédnutí: 2562

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz