ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1326 článků a 26 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
417.jpg

Potíte se často? Zkuste bambusové tričko, které je antibakteriální a je tedy odolné vůči zápachu i při dlouhodobém nošení.

Mnoho lidí má problém s pocením – nemusí to být pouze v létě, ale prakticky kdykoliv, když jsou v teplém prostředí, nebo když jsou vystaveni stresové situaci. Je potom velmi nepříjemné, když se jim na oděvu objeví potní koláče, nebo když začne jejich pot být cítit a tím znepříjemňují prostředí nejen sobě, ale i ostatním. Většina běžných textilních materiálů (např. bavlna) nevykazuje vlastnosti, které by člověku situaci s pocením usnadnily nebo ji dokonce vyřešily. Naopak, mnohdy se stává, že i po vyprání zůstanou v místech podpaží fleky, kterých se nejde zbavit a tričko je skoro na vyhození.

Na trhu jsou nyní k dostání trička z bambusového vlákna, která mají oproti bavlně řadu podstatných výhod. Bambusové tričko je antibakteriální, tudíž rezistentní vůči zápachu, ale je i vysoce savé a odvádí vlhkost od těla až 4x účinněji než bavlna. To právě oceníte obzvláště, když se potíte.Tričko z bambusového vlákna pomáhá udržovat vaši kůži sušší, je prodyšné, vlhkost nedrží v sobě, ale spolehlivě ji odvede ven, čímž v horku příjemně chladí a nelepí se.Bambusové tričko je přirozeně lesklé a hebké, čímž připomíná hedvábí. Na omak je velmi jemné a příjemné. Vzhledem k hladké a kulaté struktuře svých vláken je bambusové oblečení měkké a nedráždí ani citlivou pokožku, proto se doporučuje lidem, kteří mají dermatologické potíže. 



autor: Afekt
vytvořeno - 2.7.2011
Počet shlédnutí: 1484

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz