ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Služby
neniobr.jpg

Pro důvěryhodnost firmy je důležitá její adresa. Nově založené firmy mají často sídlo na neatraktivní adrese a z kontaktních informací pouze mobilní telefon.

Atraktivní adresa je pro firmu nejen velmi důležitá, je její vizitkou, je jedním z faktorů ovlivňující úspěšnost společnosti. Pokud máte sídlo firmy na lukrativní adrese, zvyšuje se její serióznost a důvěryhodnost. Žijete v malém městě a přemýšlíte, jak zatraktivnit své podnikaní? Jak se stát pro obchodní partnery důvěryhodnějšími? 

Existuje několik řešení tohoto problému. Pronajmout si kancelář v centru města za velké peníze se zaměstnancem, který bude v kanceláři pracovat a vy budete muset do kanceláře pravidelně dojíždět. Toto řešení však v době krize není zrovna nejvýhodnější, zvýší vám náklady nejen za pronájem, ale i za plat zmíněného zaměstnance. Dalším, mnohem efektivnějším řešením, je virtuální kancelář. Sídlo firmy ve virtuální kanceláři je velmi dobrou alternativou ke klasické kanceláři. Je opravdovým hitem moderní doby.

Obraťte se na Sidlo.biz, společnost, která nabízí skvělou možnost pronájmu virtuální kanceláře na lukrativní adrese v Praze a zjednodušte své podnikání. Ve vlastní nemovitosti, což je podstatná výhoda oproti jiným firmám, nabízejícím tyto služby. Vaše sídlo firmy bude mít stabilní adresu, bez nutnosti stěhování, s podporou administrativních služeb. Sidlo.biz nabízí nejen zřízení společnosti, faxovou a telefonní linku, ale také prostor pro webové stránky a webové rozhraní pro správu služeb. Nabízí ucelený balíček služeb, který vám pomůže řídit obchody profesionálním způsobem.



autor: JanaM
vytvořeno - 19.7.2011
Počet shlédnutí: 1282

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz