ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Služby
432.jpg

Objednejte si online svatební oznámení.

Svatebním oznámením snoubenci oznamují rodině a přátelům vstup do manželského svazku. Oznámení mají zpravidla formu graficky upravené papírové karty, nicméně se lze setkat také s oznámeními zasílanými v elektronické podobě. Svatební oznámení většinou obsahují jméno ženicha a nevěsty, jejich adresy bydliště a dále datum, čas a místo obřadu. Společně se svatebním oznámením se zasílají také pozvánky ke svatebního stolu, jejichž součástí jsou tzv. návratky – jedná se o kartičku, kterou příjemce svatebního oznámení odešle zpět snoubencům coby potvrzení účasti u svatebního stolu.

Kde vybrat svatební oznámení?

Jednoznačně u firmy Goldpress s.r.o., která je tradičním a léty prověřeným výrobcem nejen svatebních oznámení, ale i dalších tiskovin. Svatební oznámení přímo vyrábí (nejedná se o žádný přeprodej), spolupracuje s předními svatebními salóny a působí nejen na území ČR, ale také v dalších zemích Evropské unie. Disponují kvalitními technologiemi jak pro tisk, tak následnou úpravu vzhledu oznámení – vyjmenujme např. digitální tisk, slepotisk, ražba, gravírování, tvarový výsek, reliéfní tisk, laser.

Jaká svatební oznámení si mohu vybrat?

Firma Goldpress s.r.o. nabízí ucelenou kolekci tří tématických katalogů:

  • Katalog 2011 – v katalogu se odráží poslední módní trendy, kterými se inspirují na evropských trzích
  • Katalog Clasic – katalog s tradičními motivy
  • Katalog Novinky - zde najdete pouze novinky z oblasti svatebních oznámení dle posledních módních trendů

Svatební oznámení na míru?

Chcete-li mít originální svatební oznámení, jehož vzhled si sami navrhnete, pak neváhejte Goldpress oslovit s požadavkem na jeho výrobu – k dispozici Vám budou všechny dostupné výrobní technologie a tým grafiků, který připraví veškeré podklady pro samotný tisk a výrobu Vašeho oznámení.



autor: tiskoznameni
vytvořeno - 20.7.2011
Počet shlédnutí: 1365

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz