ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Ostatní
neniobr.jpg

Na našich internetových stránkách naleznete topné panely a termoizolační omítky. Dnešní moderní technologie Vám zaručí zadržení tepla v domě či bytě. Navštivte nás a my vám se vším poradíme.

Infračervené topné panely vytvářejí vysoce účinné sálavé teplo, které pozitivně působí na lidský organismus. Díky použití vyjímečné technologie dochází pomocí infračevených topných systémů k nejúspornějšímu získávání tepla, které přináší příjemnou tepelnou pohodu s minimálními provozními náklady a vysokou spolehlivostí. Na povrchu panelu vzniká vysoce účinné sálavé teplo s vlnovou délkou shodnou s částí slunečního spektra.
Tepelné záření nezahřívá vzduch, ale pouze pevná a kapalná tělesa. Vzduch v místnosti tepelné záření propouští a proto zůstává chladný a příjemný. Prakticky nedochází k žádné konvekci. Teplota okrajových ploch místnosti je vyšší než teplota v místnosti, tvorba kondenzátu a plísní na teplejších plochách v místnosti jsou vyloučeny. Plocha o vyšší teplotě předává ploše o nižší teplotě energii vyzařováním. Výměnou tepelného záření se pak vyrovnávají povrchové teploty v místnosti. Primárně tak dochází k rovnoměrnému ohřevu všech pevných předmětů, které až sekundárně ohřívají vzduch. Tím se optimálně vytopí místnost, aniž by proudil vzduch a vířil se prach. Infračervený topný systém je tedy vhodný i pro alergiky a osoby s dýchacími potížemi. Na základě použití nejmodernějších a nejkvalitnějších materiálů, využití nových poznatků o nejvhodnějších technických parametrech a dlouhodobého výzkumu v oblasti infračervených topných systémů, bylo dosaženo nejvyšší kvality výrobků.Vysoce účinné sálavé teplo, nulový elektrosmog, získání úsporné elektrické sazby D45d/C45d, snadná instalace, to je jen malý výčet toho, proč právě zvolit. Navštivte naše stránky a vyberte si. Se službami od nás budete určitě spokojeni. Budeme se těšit na spolupráci s vámi.



autor: fdsa
vytvořeno - 2.8.2011
Počet shlédnutí: 1380

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz