ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Služby
486.jpg

Originální novinka v reklamních předmětech – drinky v plechovce s vlastním designem, již od 24 ks, za cenu nápojů v obchodní síti.

Naše firma má pro Vás bezkonkurenční novinku. Jedná se o nový produkt nápojového řešení.

Vše je založeno na Vaší představě, kterou Vám na požádání zpracujeme.

Cena nápojů je srovnatelná s cenami běžných nápojů v obchodní síti a objednávat můžete již od 24 ks. Přinášíme Vám i komplexní služby – návrh a příprava grafiky, výroba potisku na Vámi vybraný nápoj, aplikace potisku, možnost skladování a vlastní dopravu na Vámi určené místo. Rozlišujeme 4 nápojové řady:

1. nápojová řada se jmenuje COMMERCIAL, zaměřuje se na prodej v nočních klubech, barech, restauracích, a dalších gastro zařízeních, ale i v kamenných obchodech, je také vhodná k prodeji na hudebních festivalech, společenských a kulturních akcích. Abyste více zviditelnili svou firmu, doporučujeme Vám na obal použít vlastní logo, popř. název společnosti, fotografie z předešlých akcí nebo místa událostí, informace o programu klubu nebo line-up události.

2. nápojová řada se jmenuje OFFICE, zaměřuje se na malé, střední i velké společnosti, firemní události, doplněk pitného režimu nebo nástupce reklamních předmětů. Na obalu by se mohlo vyjímat Vaše logo, příp. název firmy, fotografie z kolektivu nebo pracovního prostředí či slogan korespondující s filozofií firmy.

3. nápojová řada se nazývá CELEBRATION, zaměřuje se na oslavy, výročí či významné události. Na nápojovou řadu CELEBRATION doporučujeme zvýraznit jména nebo fotky oslavenců, názvy jubileí, přání či nějaké tematické zaměření.

4. a poslední řada se jmenuje TEAM DRINK a jak už sám název napovídá, zaměřuje se na sportovní kluby, týmy i individuální sportovce a další zájmové skupiny. Na tuto řadu Vám doporučujeme použít vlastní loga, fotografie z kolektivu nebo prostředí, série jednotlivých hráčů nebo členů týmu.

Naše společnost Vám navrhuje 4 základní nápoje a to energy drink, zelený čaj, vodu a pivo. Je však na Vás jakému nápoji dáte šanci více zviditelnit Vaši firmu či klub. Využijte tak tyto originální osvěžující reklamní předměty.



autor: czechimage
vytvořeno - 16.8.2011
Počet shlédnutí: 1413

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz