ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Zdraví
529.jpg

Zjistěte, zda je liposukce vhodná i pro vás a ověřte si, že splní vaše vysněné cíle.

Každá žena chce mít postavu jako modelka a proto zkouší různé diety a sportování. Avšak někdy ani to nestačí a jediným řešením je poté chirurgický zákrok s názvem "liposukce". Než se ale pro ni definitivně rozhodnete, je důležité zvážit všechna pro a proti a ujistit se, zda právě liposukce vyřeší váš problém.

Pro koho je liposukce vhodná a pro koho ne?

Liposukce je nejčastěji spojována s ženami, ale stejně dobře mohou liposukci podstoupit i muži. Věkově je liposukci nejvhodnější podstoupit mezi osmnáctým až čtyřicátým rokem života. U mladších zájemců je nevhodné provádět liposukci s ohledem na neustále probíhající vývoj těla, který je ukončen právě v osmnácti letech. Po čtyřicátém roce pak kůže ztrácí svoji elasticitu, která je pro provedení úspěšné liposukce nezbytně důležitá.

Jelikož podstupují liposukci nejčastěji ženy, nabízí se otázka, jak liposukce ovlivňuje plánované těhotenství či následné mateřství. Oproti plastickým operacím poprsí nezpůsobuje liposukce žádné komplikace spojené s těhotenstvím a mateřstvím. Je tedy možné provádět liposukci jak před započetím těhotenství, tak i v době po porodu. Ovšem nikdy se liposukce neprovádí v průběhu těhotenství. Stejně tak se doporučuje uvažovat nad liposukcí nejdříve rok po porodu.

S čím vám liposukce pomůže a s čím nikoli?

Splňujete-li výše uvedená kritéria, je důležité si ještě uvědomit, s čím vám liposukce pomůže a s čím ne. Liposukce je primárně určena pro drobné formování postavy a proto ji nepostupujte s cílem zbavit se nadváhy či obezity. Mohla byste totiž být zklamána z výsledku. Stejně tak byste neměla na liposukci klást příliš velké a nereálné cíle. Ideální a nezbytnou součástí liposukce je konzultace s lékařem, s jehož pomocí si ujasníte, jaké jsou reálné výsledky liposukce ve vašem případě.

Kromě pozitivního přínosu na vaši postavu má liposukce vliv na sebevědomí. Ženy po liposukci mají totiž daleko vyšší sebevědomí, než jaké měly před jejím provedením. Opět je ale velmi důležité si uvědomit, že liposukce není všemocná a že nevyřeší všechny problémy. Ženy, které si myslím, že liposukce vyřeší i všechny jejich osobní problémy, by mohly být nemile překvapeny, až by zjistily, že tomu tak není.

Stejně tak liposukce zajistí, že vás bude okolí přijímat jiným, vstřícnějším, způsobem. Ale přece jen přijetí do společnosti může ovlivnit, i když nepřímo. Jak již bylo řečeno, po liposukci mají ženy daleko větší sebevědomí. To se odráží i v jejich chování a přístupu, který může pozitivně ovlivnit pohled ostatních lidí ve společnosti na vás samou.

Závěrem lze říci, že rozhodnutí, zda liposukci podstoupit či nepodstoupit nezáleží jen na vás, ale záleží i na lékaři, který na základě vaší společné konzultace usoudí, zda je pro vás liposukce vhodná a zda vám přinese požadované úspěchy.



autor: pisar
vytvořeno - 15.9.2011
Počet shlédnutí: 1448

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz