ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Nezařazeno
neniobr.jpg

Na začátku října, konkrétně od 8.10. do 10.10. si nic neplánujte. V tyto dny se koná akce, kterou si rozhodně nemůžete nechat ujít! Je to podzimní festival INNER WINNER umístěný v inspirativním prostředí pražského HUBu.

Festival INNER WINNER představuje moderní a světové trendy ve firemním vzdělávání a osobnostním rozvoji. Během tří dnů se uskuteční na 36 workshopů a přednášek s vynikajícími osobnostmi v čele se sirem Johnem Whitmorem, Danem Millmanem, Beou Benkovou a českou špičkou koučů a psychologů. Jmenujme např. Jana Bíma, Evu Velechovskou, Petra Pacovského, Magdalenu Vokáčovou, Marka Dzirasu nebo Jana Bílého.

Právě Jan Bílý je specialistou na systemické konstelace: „Konstelace, jak ji já pojímám, je kontakt s tím nejvlastnějším, co máme, je spojena s naší esencí, s pravdou našeho bytí. Pracujeme zde se silou, kterou nám dávají naši předci a která nám otevírá srdce."
Tato zážitková metoda se velmi osvědčila nejen v oblasti terapie, ale i osobního rozvoje, firemního poradenství či koučingu. Její podstatou je dopátrat se původu našeho přesvědčení, například finančního. To může být tak silné, že dokáže omezit jednotlivce, dokonce i celé firmy, a zcela zablokovat a podvědomě ovlivňovat naše chování a jednání

.Představme si, že se naší společnosti příliš nedaří. Jak je to možné? Proč se některým společnostem daří více a jiným méně? Co dělají jinak? Vězte, že vše záleží právě na konstelacích, jaké ve firmě panují. Rozhodujícím způsobem ovlivňují úspěšnost firmy. Zvýšit ji můžete s pomocí systemických konstelací. Názorné demonstrace daného systému Vám ukážou cestu, jak se oprostit od předsudků ve všech oblastech, jak se vyrovnat s minulostí. Díky tomu je možné vstoupit do budoucnosti otevřeně a rozhodně. Vy i Vaše firma budete moci fungovat svobodněji, volněji a tím pádem i mnohem ekonomičtěji a radostněji, změníte energii ve firmě a budete se těšit z úspěchů.


 

Tiskový servis:

Profit klub

Salmovská 10

120 00 Praha 2

Kontakt:

Jaroslava Timková, 775 733 662

Monika Mašková, 722 945 368

www.profitklub.cz



autor: Profitklub
vytvořeno - 26.9.2011
Počet shlédnutí: 1238

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz