ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Služby
neniobr.jpg

V dnešní době si můžete zakoupit tzv. ready made společnost, která vám okamžitě poslouží k uzavření výhodného obchodu. Naše společnost Companies.cz zakládá nové firmy, zapisuje je běžný způsobem do obchodního rejstříku, aby byly přichystány k prodeji. Pokud si některou z firem vyberete a koupíte, máte garantováno, že kupovaná společnost nemá ve své historii žádnou činnost, tím pádem ani žádné závazky, pohledávky ani jiné záležitosti. Co se týče názvu firmy, ten vás nemusí trápit. Při koupi vaší nové společnosti vám název přejmenujeme dle vašeho přání. Prodej firem se tak stal velmi oblíbenou a žádanou službou.

Nespornými výhodami ready made jsou nejen že můžete začít podnikat ihned, ale ušetříte si několik týdnů pobíhání po úřadech a zjišťování, co všechno ještě musíte provést za formality, aby jste vytvořili vaši novou firmu. Poté ještě čekáte až několik dnů na vyřízení a potvrzení od úřadů a institucí. To vše se vás nebude týkat, pokud si ze dne na den koupíte ready made společnost. Chcete li působit důvěryhodněji, máme pro vás společnosti, které byly založeny před 2 a více roky. Nebudete tak vypadat jako úplný začátečník.

Každá nová firma potřebuje i sídlo firmy. Můžete si ho zapsat v místě svého bydliště a nebo využít naši službu, kdy vám zajistíme virtuální kancelář např. v Praze, kde máte k dispozici veškeré kancelářské vybavení včetně našich asistentek. Máte-li tedy jednání s klientem či obchodním partnerem, není problém využít našich vybavených prostor a pohodlně dojednat vše potřebné. Pokud si u nás zadáte sídlo firmy v Praze, naši zaměstnanci vám budou posílat na vámi uvedenou adresu přijatou poštu a vašim jménem vyřizovat příchozí telefonáty. Můžete tak mít prestižní sídlo v Praze a to za méně, než by jste platili klasickou kancelář.



autor: PSHK2010
vytvořeno - 6.10.2011
Počet shlédnutí: 1219

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz